Herkesde ayni olmuyor da ortalama kaç çıkıyor merak ettim testim silik çıkınca ben baya düşük bekliyorum aslında ondan çok heyecanlıyim vede beklediğim gibi olmayacak diye de korkuyorumMerhaba adet günümde 65di değerim ama herkeste aynı olmayacaktır
Merhaba gecikmenin 2. Gününden sırayla böyle çıktı şu an 9 gün oldu gecikmem tamHerkesde ayni olmuyor da ortalama kaç çıkıyor merak ettim testim silik çıkınca ben baya düşük bekliyorum aslında ondan çok heyecanlıyim vede beklediğim gibi olmayacak diye de korkuyorum
Herkesde ayni olmuyor da ortalama kaç çıkıyor merak ettim testim silik çıkınca ben baya düşük bekliyorum aslında ondan çok heyecanlıyim vede beklediğim gibi olmayacak diye de korkuyorum
Herkesde ayni olmuyor da ortalama kaç çıkıyor merak ettim testim silik çıkınca ben baya düşük bekliyorum aslında ondan çok heyecanlıyim vede beklediğim gibi olmayacak diye de korkuyorum
Güzel artış olmuş birkaç gün sonra doktora gitsen kese görünür muhtemelenFotoğrafı yükleyemedim
Gecikmenin 2. Günü 155,23
4.günü 306,3
9.günü bugün 2030
Salı günü randevum inşallah Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsinGüzel artış olmuş birkaç gün sonra doktora gitsen kese görünür muhtemelen
Korkunu anlıyorum inşallah güzel sonuçlansın , benim değerim 65ken olan testi yüklüyorum bak o da siliktiHerkesde ayni olmuyor da ortalama kaç çıkıyor merak ettim testim silik çıkınca ben baya düşük bekliyorum aslında ondan çok heyecanlıyim vede beklediğim gibi olmayacak diye de korkuyorum
Herkeste aynı olmuyor biliyorum da merak ettim yarın test vereceğim korkuyorum sizin güzel ilerlemiş keseyim görürsünüz gittiğinizde doktoraFotoğrafı yükleyemedim
Gecikmenin 2. Günü 155,23
4.günü 306,3
9.günü bugün 2030
Merhaba inanın bende korktum sürekli hala korkuyorum çok normal eminim sizin de artmıştır epey ben bol bol yoğurt avokado ve ceviz tükettim, bu arada hala korkuyorum lavaboya gittiğim de bile kan görmekten vsHerkeste aynı olmuyor biliyorum da merak ettim yarın test vereceğim korkuyorum sizin güzel ilerlemiş keseyim görürsünüz gittiğinizde doktora
Bende öyleyim tuvalete her gittiğimde leke görcem diye aklım gidiyor bayramın 1. Günü gördüm 2 damla kahverengi leke qrkasi gelecek diye çok korkuyorumMerhaba inanın bende korktum sürekli hala korkuyorum çok normal eminim sizin de artmıştır epey ben bol bol yoğurt avokado ve ceviz tükettim, bu arada hala korkuyorum lavaboya gittiğim de bile kan görmekten vs
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın 2 gün sonra 2 katına çıkacakmı diye bak bi çıkarsa sıkıntı yoktur değerin çok güzel cunkiKızlar bugün benimde regli günüm dün kaset testte cıktı bugün kan verdim 223,49 değerim geçen ay kimyasal yaşadım 5,9 la öğrendim ve adet oldum hemen hamile kalmam şaşırttı inşallah sağlıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?