• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecikmeli adet oldum üstüne görme olabilir mi?

Ozqe59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
486
842
53
31
Merhaba hanımlar 6 aylık evliyim 2 aydır cocuk istiyoruz adetim hiç gecikmezdi bu ay 3 gün gecikti.. Olmam gereken 3.gün iki defa damla şeklinde kahverengi leke geldi 4.gün sabah adet oldum. Adetim gecikince cok aşırı gelir suan normal öyle cok aşırı olmadm ama normal adet oluyorum. Üstüne görme yaşıyor olabilirmiyim?

Son düzenleme:
Test yap varsa çıkar zaten ama sanmıyorum adet gibi duruyor

Bende 16 ocak adet olacaktim hala olmadim ama test neqativ. Ocak 18den 3 gun bir kac damla biseyler geldi ocak 22den bisey yok ama test neqativ. Eger yerlesme kanamasi olduysa test neqativ ola bilirmi? Kafam karisik

Bende 16 ocak adet olacaktim hala olmadim ama test neqativ. Ocak 18den 3 gun bir kac damla biseyler geldi ocak 22den bisey yok ama test neqativ. Eger yerlesme kanamasi olduysa test neqativ ola bilirmi? Kafam karisik
Merhaba canımm seninki yerleşme olabilir gibi gözüküyor hala olmadıysan hamilesindir sanırım inşallah tabii🙏

Bende isterdim ama 15 gunu gecti test neqativ acaba niye? Off acaba kotu bisey mi var?
Adet olmadın mı daha bir doktora görünseydin canım kötü düşünme dua et Rabbime kötü bişey yoktur bazen testler yanılabiliyormuş o yüzden kan tahlili yaptır bence

Adet olmadın mı daha bir doktora görünseydin canım kötü düşünme dua et Rabbime kötü bişey yoktur bazen testler yanılabiliyormuş o yüzden kan tahlili yaptır bence
Ultrasona girdim bisey yok test neqativ ama yine bisey yok kan tahlili de yaptirmak istiyorum. Hic boyle olmazdi

Back
X