Arkadaşlar normalde hep her ayın 5inde adet oluyordum ama 4 gün geçti hala olamadım hiç böyle olmamıştı bide şöyle birşey var sanki gelicekmiş gibi ağrı oluyor ama yok ben pazar günü yani ayın 6sında adetimi beklediğimin 2.günü çok ağrı olduğu için yarım majezik içtim bugün düşündüm acaba adetim başlamadan içtiğim için mi böyle oldu bu yüzden mi geciktirdi? çünkü daha önce hiç adetim başlamadan hap içmemiştim hep olduktan sonra ağrılarım dayanılmaz olduğu için içiyordum.. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Neden ağrılı oluyorsun canım? ..
Birkacgun gecikmesi normaldir ama herzaman çok ağrılı geçmesi garip geldi bana..
Arkadaşlar normalde hep her ayın 5inde adet oluyordum ama 4 gün geçti hala olamadım hiç böyle olmamıştı bide şöyle birşey var sanki gelicekmiş gibi ağrı oluyor ama yok ben pazar günü yani ayın 6sında adetimi beklediğimin 2.günü çok ağrı olduğu için yarım majezik içtim bugün düşündüm acaba adetim başlamadan içtiğim için mi böyle oldu bu yüzden mi geciktirdi? çünkü daha önce hiç adetim başlamadan hap içmemiştim hep olduktan sonra ağrılarım dayanılmaz olduğu için içiyordum.. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Birşey daha sorucam strestende gecikebilir mi? Her adetim çok ağrılı geçiyor ağrı kesici içmezsem asla duramam bu konuda doktora danışmalı mıyım sizce ?
Birşey daha sorucam strestende gecikebilir mi? Her adetim çok ağrılı geçiyor ağrı kesici içmezsem asla duramam bu konuda doktora danışmalı mıyım sizce ?
valla acayip stres oluyorum daralıyorum ateş basıyor hiç böyle olmamıştı bide her sabah sanki gelicekmiş gibi ağrı oluyor ama yok hiçbirşey herkes panik olma diyor ama elimde değil kafama takıyorum hani bi kaç gün normaldir diye en azından 10 gün olsun diye bekliyim dedim 21 yaşındayım 6 yıldır adet oluyorum ilk kez böyle oldu hangi hapı vermişti canım doktor sana ? adı neydi?
Ben de aynı şeyi yaşıyorum ilk defa böyle gecikti bugün 4. günü gecikmesinin.İki gündür civaperçemi çayı içiyorum olsun diye ama hala bi etkisi yok.Ben de çok stres yaptım
ben bugün oldum ya çok şükür dualarım kabul oldu biraz zor oldu baya sıkıntı çektirdi gelirken :18: ama sonunda oldum ağrısı içinde bi formül öğrendim ılık şekerli su içince 15 dakika içinde kesiyor ağrıyı , maksimum yarım saatte ama sonuç olarak kesiyor yani benim 6 gün gecikti canım bugün geldi anca her ne kadar engel olamasan da stres yapmamaya çalış düşündükçe daha hiç gelmiyor stresten sıkıntıdan aynısını yaşadım zaten gecikme sebebi de büyük oranda stres inşallah fazla sıkıntı yaşamadan olursun sendeoff olsak bi dert olmasak bi dert olmayınca sıkıntı yaşatıyor olunca ağrısı bi dert ben 10 gün geçerse doktora gidicektim canım sende en azından 3-4 gün bekle dayanamıyorum dersen bi doktora danışırsın
sevindim senin adına canım :) peki olsun diye kullandığın /yaptığın bir şeyler oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?