- 22 Ekim 2024
- 4
- 0
- 25
-
- Konu Sahibi elisstyles
Test bozuk gibi sanki, o yuzden buna guvenmeyelim. Baska varsa yarin sabah tekrarlayin.dün adet olmam gerekiyordu. bugün tesim böyle çıktı. hatalı mı
Testin bozuk olabilir canm başka testin varsa bir kaç gün sonra tekrarla benceinşallah güzel haberler alırsın
çok teşekkür ederim. 2 gündür farklı markalara bu şekilde yaşıyorum. test almaktan batacağım artıkTest bozuk gibi sanki, o yuzden buna guvenmeyelim. Baska varsa yarin sabah tekrarlayin.
Bende deliricem bu konuda eski zamanda kadınlar nasıl anlardı diye konuyu araştırıyorum işin komiği limon testi pozitif çıksa güvenirimçok teşekkür ederim. 2 gündür farklı markalara bu şekilde yaşıyorum. test almaktan batacağım artık
Netten al kuzum 200 tl filan baya geliyor 5 6 lı ben öyle yapıyorum eczanede çok pahalıçok teşekkür ederim. 2 gündür farklı markalara bu şekilde yaşıyorum. test almaktan batacağım artık
Var benceGebelik var mı acaba sabah ikinci idrarla denedim
Teste gore var gorunuyor, insallah kan sonucunuz da pozitif cikarGebelik var mı acaba sabah ikinci idrarla denedim
İnşallah vardır yarın bi daha deneyeceğim ümitlenip hüsrana uğramak istemiyorumVar bencekan verin
İnşallah tşk ederim yarın bi daha deneyip pazartesi kan verecemTeste gore var gorunuyor, insallah kan sonucunuz da pozitif cikar