• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geciken regl

Schaltiel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
461
336
123
Antalya
Hanımlar merhabalar.Tam 57 gündür regl olmuyorum son regl dönemim Ocak ayının 3.de bitti.Son ilişkimde ocak ayının 13nde oldu.Sonra da zaten boşanma evresine girdik eşimle.ocağın 16.sında...13ünden beri ilişkim yok.2 kere erken gebelik testi yaptım.Geçen hafta ve ondan önceki hafta net olarak negatif.silik dahi çizgi yok.Hastaneye gidemedim kan testi vermeye eşim çok taktığı için...açıkcası çıkamıyorum dışarı, annesinin evi çok yakın.suyu ekmeği dahi marketten rica ediyorum eve getiriyorlar.biraz iş yaptım mı kasıklarım da ağrı oluyor.sanki adetim gelecekmiş gibi.yorgunluk hali had safada.Bunu yaşadığım depresif nöbete bağlıyorum yorgunluğu yani.Ayrıca günde 3 tane ilaç alıyorum antidepresan.Ve o ilk dönemde bianda 7kg verdim hiç doğrudürüst beslenemedim.hala da düzensiz beslenmiyorum bi öğün yiyebiliyorum sadece.Bu yaşadığım süreç yüzünden.İlaçlar ve stres etkiler mi bu kadar uzun süre.Diken üstünde yaşıyorum çünkü.Başına bu şekilde bişey gelen var mı? Erken gebelik testleri yanıltabilir mi?
BDD9685B-727A-435D-A075-C5D599C88751.jpeg

Döllenmeden 15 gün sonra filan testlerde çıkar genelde doğru sonuç. Sizin de olsaydı şimdiye kadar çıkardı silik de olsa çizgi.

Döllenmeden 15 gün sonra filan testlerde çıkar genelde doğru sonuç. Sizin de olsaydı şimdiye kadar çıkardı silik de olsa çizgi.
Bilen bikaç arkadaşıma gösterdim onlar da söyledi ama yine de içim rahat etmiyor.57 gün az değil.çok evlat sahibi olmak istiyordum ama durumum malum şuan korkuyorum hamile olmaktan 😞

Bilen bikaç arkadaşıma gösterdim onlar da söyledi ama yine de içim rahat etmiyor.57 gün az değil.çok evlat sahibi olmak istiyordum ama durumum malum şuan korkuyorum hamile olmaktan 😞
Allah yardımcınız olsun. Demek ki bu durum uygunmuş sizin için Allah bunu vermiş. Doğru zaman şimdi değilmiş. 🤷🏻‍♀️ Siz sağlam durun. 💐

Allah yardımcınız olsun. Demek ki bu durum uygunmuş sizin için Allah bunu vermiş. Doğru zaman şimdi değilmiş. 🤷🏻‍♀️ Siz sağlam durun. 💐
İyiki değilmiş diyim o zaman 😞 Okuyorum ne evlat sahibi olmak isteyenler var,bide kendime bakıyorum aman inşallah yoktur olmasın diyorum...Hayat çok garip...Allah razı olsun moral oldunuz🙏🏼

İyiki değilmiş diyim o zaman 😞 Okuyorum ne evlat sahibi olmak isteyenler var,bide kendime bakıyorum aman inşallah yoktur olmasın diyorum...Hayat çok garip...Allah razı olsun moral oldunuz🙏🏼
Birbirimize destek için burda olduğumuza inanıyorum. Kaç yaşindasın?

Birbirimize destek için burda olduğumuza inanıyorum. Kaç yaşindasın?
Çok teşekkürler.30 yaşındayım.. Ama açıkcası hala geç döllenme,hangi günden sayılıyor hamilelik vs gibi bilgileri bilmiyorum daha 9 aylık evliydim.ve yoğun bir üniversite hayatı ve sonrasın da iş hayatım oldu.çok geri kaldım bazı şeylerden...

Çok teşekkürler.30 yaşındayım.. Ama açıkcası hala geç döllenme,hangi günden sayılıyor hamilelik vs gibi bilgileri bilmiyorum daha 9 aylık evliydim.ve yoğun bir üniversite hayatı ve sonrasın da iş hayatım oldu.çok geri kaldım bazı şeylerden...
Gayet gençmişsin umarim kendi düzenini kurarsin kafa göre. Geç döllenme olayı reglden sonra 20.günden sonra olanlar oluyo genelde. Regl gecikiyor döllenme oldu diye ama kanda hormon az çıkıyor gebelik yeni olduğundan. Bu da genelde regller duzenli ya da düzenliye yakın olduğu zamanlarda olabiliyor 🤷🏻‍♀️ ama kesinlikle sende olsaydı çıkardı.

Gayet gençmişsin umarim kendi düzenini kurarsin kafa göre. Geç döllenme olayı reglden sonra 20.günden sonra olanlar oluyo genelde. Regl gecikiyor döllenme oldu diye ama kanda hormon az çıkıyor gebelik yeni olduğundan. Bu da genelde regller duzenli ya da düzenliye yakın olduğu zamanlarda olabiliyor 🤷🏻‍♀️ ama kesinlikle sende olsaydı çıkardı.
Umarım dediğiniz gibidir...ama bu kadar uzun gelmemesi de canımı sıkıyor..keşke babam yurtdışından gelse bian önce de hastaneye gidebilsem..😓 tek biyere çıkamıyorum.

Back