Hanımlar merhabalar.Tam 57 gündür regl olmuyorum son regl dönemim Ocak ayının 3.de bitti.Son ilişkimde ocak ayının 13nde oldu.Sonra da zaten boşanma evresine girdik eşimle.ocağın 16.sında...13ünden beri ilişkim yok.2 kere erken gebelik testi yaptım.Geçen hafta ve ondan önceki hafta net olarak negatif.silik dahi çizgi yok.Hastaneye gidemedim kan testi vermeye eşim çok taktığı için...açıkcası çıkamıyorum dışarı, annesinin evi çok yakın.suyu ekmeği dahi marketten rica ediyorum eve getiriyorlar.biraz iş yaptım mı kasıklarım da ağrı oluyor.sanki adetim gelecekmiş gibi.yorgunluk hali had safada.Bunu yaşadığım depresif nöbete bağlıyorum yorgunluğu yani.Ayrıca günde 3 tane ilaç alıyorum antidepresan.Ve o ilk dönemde bianda 7kg verdim hiç doğrudürüst beslenemedim.hala da düzensiz beslenmiyorum bi öğün yiyebiliyorum sadece.Bu yaşadığım süreç yüzünden.İlaçlar ve stres etkiler mi bu kadar uzun süre.Diken üstünde yaşıyorum çünkü.Başına bu şekilde bişey gelen var mı? Erken gebelik testleri yanıltabilir mi?