- Konu Sahibi Betus_4155
-
bu zamana kadar niye yapmadın 1 hafta nasıl sabır etinSelamlar,
Reglim 1 hafta geçikti ve akıntım fazla fakat son 3 gündür günde 1 2 kere peçeteye çok ama çok az pembe lekelenmem oldu.
Yerleşme olabilir mi diye düşünüyorum ki inşallah öyledir...
akşama test yapacağım.
Selamlar,
Reglim 1 hafta geçikti ve akıntım fazla fakat son 3 gündür günde 1 2 kere peçeteye çok ama çok az pembe lekelenmem oldu.
Yerleşme olabilir mi diye düşünüyorum ki inşallah öyledir...
akşama test yapacağım.
Naptın tekrar test yaptınmı canımBende oyle oldum 6.gunu gecikmenin yavru agzı rengi givi 1 2 damla geldi tuvalette. Bugun 9. Gunu gecikmenin doktora gittim test yaptı. 0.1 cıktı rahimde de bişey yok kist falan tarlusal verdi adet söktürücü. Ama nedense ben içmek istemiyorum belki cok yeni daha tutunuo cıkmadı diyorum.
Yok yavrum beklicem biraz daha. Dün yaptırdım ya kan testi. Bi kaç gun bekleyim diyorumNaptın tekrar test yaptınmı canım
Yok yavrum beklicem biraz daha. Dün yaptırdım ya kan testi. Bi kaç gun bekleyim diyorumNaptın tekrar test yaptınmı canım
İnşallah vardır bebiş bende beklemedeyim yaYok yavrum beklicem biraz daha. Dün yaptırdım ya kan testi. Bi kaç gun bekleyim diyorum
Ablamda boyle olmuş benim. Bekle sakım bişey içme vucut değişik tepkiler veriyo dedi. Cıkmaz daha yeniyse dedi.İnşallah vardır bebiş bende beklemedeyim ya
Anlan kaç gün gecikince öğrenmişti ? Benim bugün 2 hafta oldu idrar testi yaptım negatif ya geç döllenme mi acaba.. birşey içmiyorum zatem canımAblamda boyle olmuş benim. Bekle sakım bişey içme vucut değişik tepkiler veriyo dedi. Cıkmaz daha yeniyse dedi.
Diger aya adet gibi olmuş sonrasında ogrenmiş. Eskiler dermiş gecikiosa birisi hamile kalır hemen die. Ablamın görümcelwri de 3 aylık olmadan ogrenememiişler ne kan ne idrar hiç cıkmamış doktord ogrenmişlerAnlan kaç gün gecikince öğrenmişti ? Benim bugün 2 hafta oldu idrar testi yaptım negatif ya geç döllenme mi acaba.. birşey içmiyorum zatem canım
Çok ilginç ya nasıl görünmemiş gerçekten.. benimde hiç bu kadar gecikmiyordu ya hiç olucak gibide değilim göğüs uclarım inanılmaz acıyor ama bilemedimDiger aya adet gibi olmuş sonrasında ogrenmiş. Eskiler dermiş gecikiosa birisi hamile kalır hemen die. Ablamın görümcelwri de 3 aylık olmadan ogrenememiişler ne kan ne idrar hiç cıkmamış doktord ogrenmişler
Her insan birbirinden o kadar farklıki biz bunu unutuyoruz. Üzülüyoruz bazen neden ben de aynı yontemi yaptım olmadı. Oysaki herşey takdiri ilahi. Sebep olacak birşey illa biz o sebebi arıyoruz aslında. Şunu içtim oldu uzandım yattım oldu şoyle oldu boyle oldu hamile oldum falan. Allah istedi ve oldu aslında. İnşallah bize de Allah cok beklemeden saglıkla sıhhatle nasip etsinÇok ilginç ya nasıl görünmemiş gerçekten.. benimde hiç bu kadar gecikmiyordu ya hiç olucak gibide değilim göğüs uclarım inanılmaz acıyor ama bilemedim
Aynen öyle canım ne zamansa zamanı o zaman geliyor zaten kendimize bosuna kasıyoruz :)Her insan birbirinden o kadar farklıki biz bunu unutuyoruz. Üzülüyoruz bazen neden ben de aynı yontemi yaptım olmadı. Oysaki herşey takdiri ilahi. Sebep olacak birşey illa biz o sebebi arıyoruz aslında. Şunu içtim oldu uzandım yattım oldu şoyle oldu boyle oldu hamile oldum falan. Allah istedi ve oldu aslında. İnşallah bize de Allah cok beklemeden saglıkla sıhhatle nasip etsin
Beklemek güzeldir geliyorsa beklenenBu ay herkesin adeti gecikmiş heralde. Hep benzer konular. Benim de 9 gün geçti bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?