GEÇİKEN REGL

Betus_4155

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
39
29
38
29
KOCAELİ-GEBZE
Selamlar,
Reglim 1 hafta geçikti ve akıntım fazla fakat son 3 gündür günde 1 2 kere peçeteye çok ama çok az pembe lekelenmem oldu.
Yerleşme olabilir mi diye düşünüyorum ki inşallah öyledir...
akşama test yapacağım.

bu zamana kadar niye yapmadın 1 hafta nasıl sabır etin

Bende oyle oldum 6.gunu gecikmenin yavru agzı rengi givi 1 2 damla geldi tuvalette. Bugun 9. Gunu gecikmenin doktora gittim test yaptı. 0.1 cıktı rahimde de bişey yok kist falan tarlusal verdi adet söktürücü. Ama nedense ben içmek istemiyorum belki cok yeni daha tutunuo cıkmadı diyorum.

Naptın tekrar test yaptınmı canım

[QUOE="Dostumdostum, post: 60501200, member: 951109"

Ablamda boyle olmuş benim. Bekle sakım bişey içme vucut değişik tepkiler veriyo dedi. Cıkmaz daha yeniyse dedi.
Anlan kaç gün gecikince öğrenmişti ? Benim bugün 2 hafta oldu idrar testi yaptım negatif ya geç döllenme mi acaba.. birşey içmiyorum zatem canım

Anlan kaç gün gecikince öğrenmişti ? Benim bugün 2 hafta oldu idrar testi yaptım negatif ya geç döllenme mi acaba.. birşey içmiyorum zatem canım
Diger aya adet gibi olmuş sonrasında ogrenmiş. Eskiler dermiş gecikiosa birisi hamile kalır hemen die. Ablamın görümcelwri de 3 aylık olmadan ogrenememiişler ne kan ne idrar hiç cıkmamış doktord ogrenmişler

Çok ilginç ya nasıl görünmemiş gerçekten.. benimde hiç bu kadar gecikmiyordu ya hiç olucak gibide değilim göğüs uclarım inanılmaz acıyor ama bilemedim

Çok ilginç ya nasıl görünmemiş gerçekten.. benimde hiç bu kadar gecikmiyordu ya hiç olucak gibide değilim göğüs uclarım inanılmaz acıyor ama bilemedim
Her insan birbirinden o kadar farklıki biz bunu unutuyoruz. Üzülüyoruz bazen neden ben de aynı yontemi yaptım olmadı. Oysaki herşey takdiri ilahi. Sebep olacak birşey illa biz o sebebi arıyoruz aslında. Şunu içtim oldu uzandım yattım oldu şoyle oldu boyle oldu hamile oldum falan. Allah istedi ve oldu aslında. İnşallah bize de Allah cok beklemeden saglıkla sıhhatle nasip etsin

Aynen öyle canım ne zamansa zamanı o zaman geliyor zaten kendimize bosuna kasıyoruz :)

Bu ay herkesin adeti gecikmiş heralde. Hep benzer konular. Benim de 9 gün geçti bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…