Geciken adetim

emilinarzusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
241
8
38
34
Rusya
Kizlar bi bakarmisiniz. Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdi benim adetim 27gun gecikti. Idrar testi yapiyorum ama test cock cok silik golge gibi cikiyor. Mide bulantisi kasiklarda ara ara batma oluyor. Goguslerimde hassasiyyet yok ama aciyor bazen. Benim gibi olub hamile oldugunu oyrenen ya da adet goren var mi. Bu arada gecen ay bal tarcin corekotu yedim o boyle edet gecikmesi yapar mi??? Lutfen yardimmmm

cnm adet gecikmesine ç.otu kürü neden olmaz yumurtanı çok iyi geliştirir ve çatlatır muhtemelen hamilesin ama 27 gün nasıl bekledin kan testi yapmanı tavsiye edebilirim.....................

cnm adet gecikmesine ç.otu kürü neden olmaz yumurtanı çok iyi geliştirir ve çatlatır muhtemelen hamilesin ama 27 gün nasıl bekledin kan testi yapmanı tavsiye edebilirim.....................

Belki tuhaf gelecek ama negatif gormekden korkuuorum. Bu kadar gecikmeye idrar testi negatifse kan da oyledir herhalde.

Belki tuhaf gelecek ama negatif gormekden korkuuorum. Bu kadar gecikmeye idrar testi negatifse kan da oyledir herhalde.

Hamilelikte Vücuttaki bir hormon yükseliyor test çubuklari o hormonu tespit ediyor..benimde test cubugunda silik çıkmıstı sebebi bazı kadınlarda o hamilelik hormonu daha yawas yükseliyormus..kesin bilgiyi kan testi verecektir..

İmza

Silik dedigim zorla gorunuyor yani. Dikkatli bakinca. Az zaman gecmedi ki 27gun simdiye kadar koyulasmasi gerekmezmiydi?

Canm benmde silik çıkmıştı kan testinde pozitif çıktı baya günün geçmiş bi test yaptır bencede hakkında hayırlısı olsun

Rabbim su mübarek günde isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

27 gün mü gecikti hamile değilsen bile bu kadar gecikmesi normal değil eğer gebelik yoksa ıdrar testleri doğru yanıt vermeyebilir hemen bir kan testı yap var mı yok mu kesin çıkar eğer yoksa da doktora görün canım :26:

Canım silik çıktıysa hamile kalma ihtimalin yüksek. Oncelikle idrar testinin markasını değiştirip bi daha denemeni öneririm. 27 gun normal degil eğer gebe degilsen de Allah korusun baska sıkıntıların olabilir o yüzden daha fazla gecikmeden bir uzmana görün. Evet kist adet gecikmesi yapıyor ama benim adet döneminde kahverengi akıntım olmuştu kıstım varken 2-3 gun gecikmeyle adet oldum zaten. Yani bu kadar geciktirir mı hic bilmiyorum. Hic bekleme git doktora negatifse bile üzülme hersey Allah'tan. Hayırlısı olsun hakkında canım Allah gönlüne gore versin inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

27gun gecikmeyle koyulasmazi gerekmezmi? Sanmiyorum hamile oldugumu canim ama hala da adet olmadim. En kisa zamanda gidicem doktora.

27gun gecikmeyle koyulasmazi gerekmezmi? Sanmiyorum hamile oldugumu canim ama hala da adet olmadim. En kisa zamanda gidicem doktora.

O yüzden markasını değiştirip tekrar deneyebilirsin yine hayali bir çizgi oluşuyorsa negatif diyebilirsin en kesin çözüm kan testi herhangi bir polikliniğe de gidebilirsin kan testi yaptırman da yarar var canım doktora gittiğinde de kan testi isteyecek en azından bilerek gidersin. Adetim gecikti kan testi negatif fln diye direkt sonuca yönelik gidersin diğer türlü özellikle devlet hastanesine gideceksen 1-2 gun uğraşırsın.

Evet kesin sonuc kan testi. Yaptim camin farkli markayla ayni o da. Ben rusyada yasiyorum azeriyim burda randevu vermek gerek doktora. Pazar gunubgiderim insallah

Evet kesin sonuc kan testi. Yaptim camin farkli markayla ayni o da. Ben rusyada yasiyorum azeriyim burda randevu vermek gerek doktora. Pazar gunubgiderim insallah

Anladım canım beni de haberdar et olur mu biz de bilelim sebebi neymiş bu kadar gecikmesinin inşallah Allah gönlüne gore verir 😉 gonlundeki hayırlı olsun senin icin inşallah ☺️

Vermez olurmuyum canim tebikide veririm. Insallah hamile olurum da burdan haykiririm hamileyim diye. Umut iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…