Geciken adet

Kimse yokmu
Kızlar merhaba çocuk istiyoruz ve korunmuyorum korunmadığım zamanlar adetim gecikiyor neden acaba
bide arkadaşlar dün doktora gittim alttan muayene ettin lekelenmen olabilir dedi ne yaptıda lekelenmem oluyo anlamadım eve geldikten sonra kırmızımsı kahverengi gibi pütür pütür şeyler vardı bugünde iç çamaşırımda kahverengi leke var baya neden acaba

Alttan muayene ettiyse doktor normal lekelenmen ,aynı durumu yaşamıştım canım adetin sökülüyorda olabilir . Kafana takma akışına bırak stres yapma

Gecikmenin bir sürü nedeni var ; mevsmsel ,hormonel ,kist,miyom,enfeksiyon ,stres vs. gibi nedenlerden olabilir. Yada vücut kendini hamileliğede hazırlıyor olabilir yada geç döllenme

Aynen zaten adet oldum
Geç yumurtlamada geç adet olmana neden olur . Stres yapma belirti arama adet olmadığımızda acaba hamile mym diye heyecan yapıyoruz vücuttaki en küçük belirtiyle yola çıkıyoruz ve test yapınca sonuç hüstan tabi gözler şişene kadar ağlıyoruz

Aynen ya ama önceki gibi hiç kafama takmıyorum düşünmüyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…