Geciken adet

esmanur7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
323
162
53
35
Selam kizlar gecen cumartesi adet günümdü test yaptim negatif olmadi bu ay dedim kabullendim fakat adet 5 gün gecikince umutlandim bidaha yaptim oda negatif bugün 6. gün Hala yok kanamam hic böyle olmadi hep 26.27 güne kesin gelir yillardir bugün 32. gün döngünün en son iliskiden bakinca 8. gün bugün eger o tuttuysa doktor kontrolünde cikarmi yoksa erkenmi gidiyorum bugün sizce

Sen yine de bir doktora git kan ver. Şu an hamileyim ama bundan 2-3 ay önce adetim 10 gün gecikince kan verdim eve geldim adet olmuştum. Hani oladabiliiiir olmayadabilir allahım gönlüne göre versin inşallah

Sen yine de bir doktora git kan ver. Şu an hamileyim ama bundan 2-3 ay önce adetim 10 gün gecikince kan verdim eve geldim adet olmuştum. Hani oladabiliiiir olmayadabilir allahım gönlüne göre versin inşallah
Amin insallah saglikla büyüt karninda bebisini.... evet banada 10 gün normal dediler Ama iste daha önce basima gelmeyince normal gelmedi birde kasik ve bel agrim var peki cikarmi kanda son iliskinin 8. günü

Amin insallah saglikla büyüt karninda bebisini.... evet banada 10 gün normal dediler Ama iste daha önce basima gelmeyince normal gelmedi birde kasik ve bel agrim var peki cikarmi kanda son iliskinin 8. günü
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Adetin 6 gün geciktiyse çıkar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…