Kimsenin bi fikri yok mu bu konuda :26::26::26:
Stresten olabilir canım sınav zamanlarında benimde öyle oluyodu bazen sıkma canını sen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sinav stresindendir canim muhtemelen. Benim de sinava girecegim yil ve evlenecegim ay oyle lekelenme olmustu stresten ama sökülememistim. Sinavdan sonra yine de bir git doktora icin rahatlar.Buraya yazıcam cünki yeni konu acmak istemiyorum..
Kahverengi akıntım devam ediyor ama gün icerisinde 1-2 defa geliyor sadece yani az geliyor.. Ama nasıl desem midenizi bulandırmak istemem ama ic camasırda leke bırakıyor.. Civanpercemi iciyorum günde 1 bardak
Adetimde bugün itibariyle 7 gün gecikmis oldu..
Kahverengi akıntı neden geliyor bilmiyorum.. Doktora sınavdan sonra gidecegim insallah ama aklımı cok kurcalıyor bu durum. Kendimi hic iyi hissetmiyorum
Sinav stresindendir canim muhtemelen. Benim de sinava girecegim yil ve evlenecegim ay oyle lekelenme olmustu stresten ama sökülememistim. Sinavdan sonra yine de bir git doktora icin rahatlar.
cevap için çok çok teşekkür ederim.. benim akıntıda kırmızıya dönmeye başladı.. Çok şükürrcanım benim 23 mayısta adet olmam gerekiyodu mesela, benim 14 mayıstan başlayarak 6 gün boyunca kahverengi akıntı geldi arada sadece bi kere de kırmızı geldi biraz. böyle çamur gibiydi bildiğin peçeteye silince geliyodu iyice. doktora gittim ultrasona girdim bir şey çıkmadı, kist çıkarsa gel demişti doktor akıntı için ayrı bir şey demedi. ben de 11 gün sonra oldum adet 3 haziran gibi yani. ama bu sırada 10 gün boyunca göğüslerimde acıma vardı. seninki strestendir bence de. sınavım var olmasam iyi falan deme öyle dedikçe gelmez. çok ağrılı olmuyorsa adetin sınav anında aklına bile gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?