• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geciken adet ve kahverengi akıntı.. Yardımcı olur musunuz lütfen

Silaammm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
142
7
68
Herkese merhabalar :)
kk ya girip ablalarıma sorayım diye dersimin bitmesini bekledim inanın :))
:kkk::kkk:

cok oyalanmadan sorayım;
4-5 haziranda adet olmam gerekiyordu ama olmadım, olmayacagımı anlamıstım cunku ben adet olmadan 10 gun once filan goguslerim acımaya baslardı ama bu ay acımayınca adetin gecikcegini anladımm
haklı da cıktım ne yazıkki..
:47::47:
Evde civanpercemi vardı dün 1 bardak yapıp ictim aksamüstü.. bugünde sabah 1 barddak yapıp ictim.. ogleye dogru cok cok az bir kahverengi akıntı geldi.. Suandada peceteye silince geliyor cok az ama rengi kahverengi..

15 haziranda lys sınavım var cok da stresliyim bisi olsun istemiyorum..
:5::5:
sınavdan sonra doktora gidebilirim ancak cünkü hergün deneme sınavım var.. gecikmemin ve kahverengi akıntının nedeni ne olabilirki acaba, civanperceminin bi alakası var mıdır sadece 2 bardakcık ictim oysaki
:31::31:
cevaplarınızı benden esirgemeyinn..
hepinize kucak dolusu sevgiler ablalarımm
:16::16::16:

Stresten olabilir canım sınav zamanlarında benimde öyle oluyodu bazen sıkma canını sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim cevabınız için ama can sıkmamak elde değil ki :18::18:

Buraya yazıcam cünki yeni konu acmak istemiyorum..

Kahverengi akıntım devam ediyor ama gün icerisinde 1-2 defa geliyor sadece yani az geliyor.. Ama nasıl desem midenizi bulandırmak istemem ama ic camasırda leke bırakıyor.. Civanpercemi iciyorum günde 1 bardak

Adetimde bugün itibariyle 7 gün gecikmis oldu..

Kahverengi akıntı neden geliyor bilmiyorum.. Doktora sınavdan sonra gidecegim insallah ama aklımı cok kurcalıyor bu durum. Kendimi hic iyi hissetmiyorum
:50::50:

Buraya yazıcam cünki yeni konu acmak istemiyorum..

Kahverengi akıntım devam ediyor ama gün icerisinde 1-2 defa geliyor sadece yani az geliyor.. Ama nasıl desem midenizi bulandırmak istemem ama ic camasırda leke bırakıyor.. Civanpercemi iciyorum günde 1 bardak

Adetimde bugün itibariyle 7 gün gecikmis oldu..

Kahverengi akıntı neden geliyor bilmiyorum.. Doktora sınavdan sonra gidecegim insallah ama aklımı cok kurcalıyor bu durum. Kendimi hic iyi hissetmiyorum
:50::50:
Sinav stresindendir canim muhtemelen. Benim de sinava girecegim yil ve evlenecegim ay oyle lekelenme olmustu stresten ama sökülememistim. Sinavdan sonra yine de bir git doktora icin rahatlar.

canım benim 23 mayısta adet olmam gerekiyodu mesela, benim 14 mayıstan başlayarak 6 gün boyunca kahverengi akıntı geldi arada sadece bi kere de kırmızı geldi biraz. böyle çamur gibiydi bildiğin peçeteye silince geliyodu iyice. doktora gittim ultrasona girdim bir şey çıkmadı, kist çıkarsa gel demişti doktor akıntı için ayrı bir şey demedi. ben de 11 gün sonra oldum adet 3 haziran gibi yani. ama bu sırada 10 gün boyunca göğüslerimde acıma vardı. seninki strestendir bence de. sınavım var olmasam iyi falan deme öyle dedikçe gelmez. çok ağrılı olmuyorsa adetin sınav anında aklına bile gelmez.

Sinav stresindendir canim muhtemelen. Benim de sinava girecegim yil ve evlenecegim ay oyle lekelenme olmustu stresten ama sökülememistim. Sinavdan sonra yine de bir git doktora icin rahatlar.

sağol ablam teşekkür ederim cevap için. İnşallah bir doktora gitmeyi düşünüyorum.

canım benim 23 mayısta adet olmam gerekiyodu mesela, benim 14 mayıstan başlayarak 6 gün boyunca kahverengi akıntı geldi arada sadece bi kere de kırmızı geldi biraz. böyle çamur gibiydi bildiğin peçeteye silince geliyodu iyice. doktora gittim ultrasona girdim bir şey çıkmadı, kist çıkarsa gel demişti doktor akıntı için ayrı bir şey demedi. ben de 11 gün sonra oldum adet 3 haziran gibi yani. ama bu sırada 10 gün boyunca göğüslerimde acıma vardı. seninki strestendir bence de. sınavım var olmasam iyi falan deme öyle dedikçe gelmez. çok ağrılı olmuyorsa adetin sınav anında aklına bile gelmez.
cevap için çok çok teşekkür ederim.. benim akıntıda kırmızıya dönmeye başladı.. Çok şükürr :nazar:

Back
X