- 7 Temmuz 2013
- 142
- 7
- 68
Herkese merhabalar :)
kk ya girip ablalarıma sorayım diye dersimin bitmesini bekledim inanın :))
cok oyalanmadan sorayım;
4-5 haziranda adet olmam gerekiyordu ama olmadım, olmayacagımı anlamıstım cunku ben adet olmadan 10 gun once filan goguslerim acımaya baslardı ama bu ay acımayınca adetin gecikcegini anladımm
haklı da cıktım ne yazıkki..
Evde civanpercemi vardı dün 1 bardak yapıp ictim aksamüstü.. bugünde sabah 1 barddak yapıp ictim.. ogleye dogru cok cok az bir kahverengi akıntı geldi.. Suandada peceteye silince geliyor cok az ama rengi kahverengi..
15 haziranda lys sınavım var cok da stresliyim bisi olsun istemiyorum..
sınavdan sonra doktora gidebilirim ancak cünkü hergün deneme sınavım var.. gecikmemin ve kahverengi akıntının nedeni ne olabilirki acaba, civanperceminin bi alakası var mıdır sadece 2 bardakcık ictim oysaki
cevaplarınızı benden esirgemeyinn..
hepinize kucak dolusu sevgiler ablalarımm
kk ya girip ablalarıma sorayım diye dersimin bitmesini bekledim inanın :))
cok oyalanmadan sorayım;
4-5 haziranda adet olmam gerekiyordu ama olmadım, olmayacagımı anlamıstım cunku ben adet olmadan 10 gun once filan goguslerim acımaya baslardı ama bu ay acımayınca adetin gecikcegini anladımm
haklı da cıktım ne yazıkki..
Evde civanpercemi vardı dün 1 bardak yapıp ictim aksamüstü.. bugünde sabah 1 barddak yapıp ictim.. ogleye dogru cok cok az bir kahverengi akıntı geldi.. Suandada peceteye silince geliyor cok az ama rengi kahverengi..
15 haziranda lys sınavım var cok da stresliyim bisi olsun istemiyorum..
sınavdan sonra doktora gidebilirim ancak cünkü hergün deneme sınavım var.. gecikmemin ve kahverengi akıntının nedeni ne olabilirki acaba, civanperceminin bi alakası var mıdır sadece 2 bardakcık ictim oysaki
cevaplarınızı benden esirgemeyinn..
hepinize kucak dolusu sevgiler ablalarımm