Geciken adet, negatif idrar, korkulan kan testi

sheinside

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
54
17
kızlar merhaba
Adetim 3 gün gecikti tabiii benim içim kıpır kıpır Her sabah ilk idrarla test yapıyorum 1 haftadır hep kıpkırmızı bir tek çizgi! Aranızda idrarda hamileliğini göremeyenler var mı?

Eşime söyledim kan testi yaptırayım yarın diye ama bekle biraz dedi

Acaba çocuk isteğinden vucüdumu mu gerdim o yüzden mi gelmedi kırmızılar. Kan da negatifi görmeye korkar oldum. Yaptırmakta istemiyorum. Her wc ye gittiğimde şimdi oldum diyorum kasıklarımda ağrıyor.

İdrar testlerine güvenmeli miyiz kızlar ? Benim yaptıklarım beni sinir ediyor!!! Sizce kaç gün sonra kana baktırayım?

bence kan testi yaptır için rahat etsin, psikolojikte olabilir gecikme, kan testini yaptır, bazen testler doğru sonucu vermeyedebiliyor,o yüzden kan testini yaptır kurtul

benim de hamile kaldığım ay aşırı kasık ağrım vardı. test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ilkte inanmadım eşime kasığım ağrıyor gelecek herhalde falan diyorum. dayanamadım korka korka ertesi gün kan testi yaptırdım 174 beta HCG çıktı

Kasiklarim belim agriyor ve 4 gun geciktim. hic adet sancisi cekmem bu ay cok agrim oldu. Ve 4 gunde 3 test yaptim hepsi negatif. Cuma gunu kan testi yaptircam bakalim ne olcak bebegim olsun diye 11 aydir dualar ediyorum .Hic bir saglik problemimde yokmus doktor kontrolumde temiz cikti . Dua edin kizlar bir bebegim olsun , ve ALLAH olmayan herkeze versin insallah.

Canımmmmmm inş gecikmen bebişin yüzündendir ALLAH'IM sana yavrunu nasip etsin inşşş sende bana dua et nolursun test sonucum çıkıcak dayanamadım gittim hastaneye umarım benimledir bebeğim...

Umut verdiniz bana , her ay hayal kirikligi yasiyorum bu sefer insallah nasip eder tum bebek isteyenlere ve bana ALLAH. Sonucu bildircem kizlar. Birde neden idrar testinde cikmaz bilginiz varmi?

Canımmmmmm inş gecikmen bebişin yüzündendir ALLAH'IM sana yavrunu nasip etsin inşşş sende bana dua et nolursun test sonucum çıkıcak dayanamadım gittim hastaneye umarım benimledir bebeğim...
Ben cevabini bekliyorum test sonucun ne cikti lutfen haber ver.

Bugün yine dayanamayip bir test daha yaptim sonuç yine negatifti. Sonucu görünce gözyaşlarımı tutamadim. Hala edet görmedim ve kasik agrilarim gece uykumdan uyandiriyor, birde dün gece farkettim ki gobegimde kahve rengi bir çizgi beliriyor , arastirdim ve hamilelikte olusuyormus ama testler hep negatif ve gunlerde geçmiyor cuma günü kan vercem.

Kizlar bugün kan verdim sonuç şüpheli pozitif çıktı . İlk tani bu net olarak öğrenmek için pch hormonuma bakcaklar yarin aksam 5 gibi sonucu ogrencem ve simdi bir idrar testi daha yaptim çok silik bir cizgi cikti.

Kizlar bugün kan verdim sonuç şüpheli pozitif çıktı . İlk tani bu net olarak öğrenmek için pch hormonuma bakcaklar yarin aksam 5 gibi sonucu ogrencem ve simdi bir idrar testi daha yaptim çok silik bir cizgi cikti.
Hadi canım hayırlısı inşallah hamilesindir :) Rabbim gönlüne göre versin inşallah sonucu yaz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…