Saç Rengi ve Saç Boyama Geçici saç boyası

TsAiNbEeRl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
10
0
36
Tekirdağ

kızlarrr...bu tarz geçici yıkayınca çıkan boyalardan arıyorum...türkiyede varmıdır?bileniniz varmı?yada yine yıkandığında çıkan farklı bi boya türü varmı??

gratis'in nisan kataloğunda gördüm. sprey şeklinde geçici saç boyası vardı. yeni getirmişler. bir ara alıp deneyeceğim

canım sprey deyince,sprey yağlı boyalar geldi aklıma her yere sıçrıyor yaparken,boyuyor,buda saça sıkarken saç diplerine falan zor olmazmıki ,tabiki kullanmayınca bilmiyor insan.
Önceden ithal jel boyalar vardı ,sonradan yıkayınca çıkıyordu ama oda saça jöle sürmüş gibi nemli kalıyordu ıslak gibi yani...

yağlı boya mı :))) yok canım ya öyle olmaz bence. spreyi sıktıktan sonra kurur. hiç kullanmadım ama sprey olması daha pratik olur bence. ilk kim alıp denerse deneyimini yazsın

merhaba, gecici saç boyası için önerim olacak. rossman yeni açılan bir kozmetik zinciri türkiyede onlarda almanyadan ithal gecici saç boyaları var. kopük seklinde boyayorsunuz. sekiz yıkamada akıyor. ben kızılını aldım deneyeceğim bakalım ne olacak

rossman dan aldığım gecici boyayla boyadım saçımı. ıslak saça uygulanıyor. köpük şeklinde 10 dakkaya kadar bekletirseniz parlaklık veriyor. 20 dakkaya kadar orta renk 30 dakikaya kadar ise yogun renk veriyor. 8 yıkamada akıyor. uygulaması çok kolay kokusu çok güzel. saçımda gelincik rengi var şu an. o akınca karamel sarı tonlarında deneyeceğim. fiyatı da 6 lira civarı...

canımcım bişey sorcaktım, saçında boya ya da işlem var mı? benim boya için saçımın rengini açtım peroksitle ama daha boyamadım o ürünü denemek istiyorum sence açıklığı gider mi??

cnm markası nedir bunun?
ben bursada oturuyorum
bursada rossman yok sanırım
başka yerde bulamaz mıyım?

rossmandan siyahına alıp boyasam 8 yıkamada çıkar mı gerçekten siyah saç bana yakışacak mı merak ediyorum da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…