Hastaneden kastım,ruh ve sinir hastalıkları hastenesi artık bittiğimi delirdiğimi hissediyorum,bir cinnet geçirmek yada kendime zarar vermek istemiyorum ama bir yandanda korkuyorum ya yatarsam hiç çıkartmazlarsa.. kendi elimle gitmiş olucağım..bir tanıdığımız pskolojk sorunları yüzünden orda yatmış yatakları idrarlı kusmuklu kanlıymış... hepten çıldırmım.. midem bulanır çünkü.çok boğuluyorum bıktım artık hiç bir şey düzelmiyor o kadar şansızımki ..çok mutsuzum.olmuyor işte iş bulamıyorum yalvarmama rağmen daha düşük fiyat teklifime rağmen bulamıyorum parasız olunca şurdan şuraya bir hava alınmaya bile gidilmiyor..evde üvey ailemle birbirmizi yiyoruz o kadar üstüme geliyorlarki...
ben bambaşka sorunlarla 1 hafta yattım.Özel bir yerdi bir faydası oldu mu derseniz olmadı ruhsal sorunlar öyle şak diye çözülmüyor.Fakat sizin anlattiklariniz terapiyle vs. düzelecek sorunlar önce bir psikoloğa gidin bildiğim kadariyla çok acil durumlarda yatış gerekiyor ki eğer gerekliyse doktorunuz sizi sevk edecektirHastaneden kastım,ruh ve sinir hastalıkları hastenesi artık bittiğimi delirdiğimi hissediyorum,bir cinnet geçirmek yada kendime zarar vermek istemiyorum ama bir yandanda korkuyorum ya yatarsam hiç çıkartmazlarsa.. kendi elimle gitmiş olucağım..bir tanıdığımız pskolojk sorunları yüzünden orda yatmış yatakları idrarlı kusmuklu kanlıymış... hepten çıldırmım.. midem bulanır çünkü.çok boğuluyorum bıktım artık hiç bir şey düzelmiyor o kadar şansızımki ..çok mutsuzum.olmuyor işte iş bulamıyorum yalvarmama rağmen daha düşük fiyat teklifime rağmen bulamıyorum parasız olunca şurdan şuraya bir hava alınmaya bile gidilmiyor..evde üvey ailemle birbirmizi yiyoruz o kadar üstüme geliyorlarki...
Bakın tek dert sizde yok ne dertleri olan insanlar var. İlla yatmanız gerekmiyor ki. Şu an bir kriz geçirmişliğiniz falan yok. İlaç tedavisi görebilirsin öncelikle ilaç kullanmadan önce bir psikoloğa gidip yardım almalısınız ilaç almak çözüm değil. Ayrıca kendinizi bu zaman zarfında kurslara gidererek geliştirebilirsiniz herşey sizin elinizde.
Ben gidiyorum kursa. Katilimcilarin hepsi calisan insanlar. Cay icmeye bile vakitleri kalmiyor bir de yorgun oluyorlar. Kursa giriyoruz o arada ders arasi sohbet vs sonra da herkes evine dagiliyor. Yurume mesafemde katilabilecegim 3 kurs var. Ve kesinlikle boyle bir aktivite cok iyi geliyor. Yillardir gidiyorum ben.Anladigim kadariyla konu sahibinin tek derdi sorunlari degil evden uzaklasmakta istiyor sanirim
Kurs falan demissiniz ama inanin kapinin onune cikmak dahi para gerektiriyor bu devirde
Yani kursa gitse mecburi bi sosyallesme gerekecek
Birileri bi yere gidip bi cay icelim mi dese para gerekecek
Yada program ayarlasalar para belki konu sahibinin insan icine cikacak bi kiyafeti bile yoktur
Kinu sahibinin durumuna yakinim kendi adima konusayim parasi olmayan insan hic sosyallesmesin cunku insani iyilestirecehi yerde dahada yorup uzuyor
bu kadar kötü hıssedıyorsan gıt. dokt. ile goruş. belki durumun yataklı hasta kadar agır degıldır. bır takım ilaçlar ve terapi ile yatmadan rahatsızlıgından kurtulabılırsın.Hastaneden kastım,ruh ve sinir hastalıkları hastenesi artık bittiğimi delirdiğimi hissediyorum,bir cinnet geçirmek yada kendime zarar vermek istemiyorum ama bir yandanda korkuyorum ya yatarsam hiç çıkartmazlarsa.. kendi elimle gitmiş olucağım..bir tanıdığımız pskolojk sorunları yüzünden orda yatmış yatakları idrarlı kusmuklu kanlıymış... hepten çıldırmım.. midem bulanır çünkü.çok boğuluyorum bıktım artık hiç bir şey düzelmiyor o kadar şansızımki ..çok mutsuzum.olmuyor işte iş bulamıyorum yalvarmama rağmen daha düşük fiyat teklifime rağmen bulamıyorum parasız olunca şurdan şuraya bir hava alınmaya bile gidilmiyor..evde üvey ailemle birbirmizi yiyoruz o kadar üstüme geliyorlarki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?