Hastaneden kastım,ruh ve sinir hastalıkları hastenesi artık bittiğimi delirdiğimi hissediyorum,bir cinnet geçirmek yada kendime zarar vermek istemiyorum ama bir yandanda korkuyorum ya yatarsam hiç çıkartmazlarsa.. kendi elimle gitmiş olucağım..bir tanıdığımız pskolojk sorunları yüzünden orda yatmış yatakları idrarlı kusmuklu kanlıymış... hepten çıldırmım.. midem bulanır çünkü.çok boğuluyorum bıktım artık hiç bir şey düzelmiyor o kadar şansızımki ..çok mutsuzum.olmuyor işte iş bulamıyorum yalvarmama rağmen daha düşük fiyat teklifime rağmen bulamıyorum parasız olunca şurdan şuraya bir hava alınmaya bile gidilmiyor..evde üvey ailemle birbirmizi yiyoruz o kadar üstüme geliyorlarki...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GEÇİCİ OLARAK HASTANEYE YATMAK
- Konu Sahibi m1y1v
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bunalım hastaneyeyatmak pskolojik tükenmişlik sendromu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
Hastaneden kastım,ruh ve sinir hastalıkları hastenesi artık bittiğimi delirdiğimi hissediyorum,bir cinnet geçirmek yada kendime zarar vermek istemiyorum ama bir yandanda korkuyorum ya yatarsam hiç çıkartmazlarsa.. kendi elimle gitmiş olucağım..bir tanıdığımız pskolojk sorunları yüzünden orda yatmış yatakları idrarlı kusmuklu kanlıymış... hepten çıldırmım.. midem bulanır çünkü.çok boğuluyorum bıktım artık hiç bir şey düzelmiyor o kadar şansızımki ..çok mutsuzum.olmuyor işte iş bulamıyorum yalvarmama rağmen daha düşük fiyat teklifime rağmen bulamıyorum parasız olunca şurdan şuraya bir hava alınmaya bile gidilmiyor..evde üvey ailemle birbirmizi yiyoruz o kadar üstüme geliyorlarki...
Oncelikle gecmis olsun Allah yardimciniz olsun
Zaten turlu turlu sıkintılar varken maddi sıkintıda ustune gelince cekilmez oluyor haklisiniz.
Ama diger arkadslarin dedigi gibide bu sizin tercihinize yada isteginize gore uygulanamaz ancak psikiyatri doktorunun yada heyet raporunun olmasi gerekli sanirim
Durumunuzu anliyorum cunku bende bi ara o kadar sıkılip bunaldim ki ayni seyi dusundum belki kafam rahat eder diye hatta tanidiklara falan yardimci olacak birilerini bulabilirler mi diye bile sormayi bile dusunmustum ama dedigim gibi bu bizim isteklerimize gore yonlendirilecek sryler degil
Bu arada tek sorun yataklarsa yataklar hastaneden hastaneye degisir
Benim staj yaptigim hastanede psikiyatri servisi gayet temiz ve duzgundu ama baska hastaneler icin ayni yorumu yaoamam
Issizlik sorunu bendede var beklemekten dusunmektwn tukendim Allah hayirli kapilar acsin insallah
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Bakın tek dert sizde yok ne dertleri olan insanlar var. İlla yatmanız gerekmiyor ki. Şu an bir kriz geçirmişliğiniz falan yok. İlaç tedavisi görebilirsin öncelikle ilaç kullanmadan önce bir psikoloğa gidip yardım almalısınız ilaç almak çözüm değil. Ayrıca kendinizi bu zaman zarfında kurslara gidererek geliştirebilirsiniz herşey sizin elinizde.
- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 864
- 123
ben bambaşka sorunlarla 1 hafta yattım.Özel bir yerdi bir faydası oldu mu derseniz olmadı ruhsal sorunlar öyle şak diye çözülmüyor.Fakat sizin anlattiklariniz terapiyle vs. düzelecek sorunlar önce bir psikoloğa gidin bildiğim kadariyla çok acil durumlarda yatış gerekiyor ki eğer gerekliyse doktorunuz sizi sevk edecektirHastaneden kastım,ruh ve sinir hastalıkları hastenesi artık bittiğimi delirdiğimi hissediyorum,bir cinnet geçirmek yada kendime zarar vermek istemiyorum ama bir yandanda korkuyorum ya yatarsam hiç çıkartmazlarsa.. kendi elimle gitmiş olucağım..bir tanıdığımız pskolojk sorunları yüzünden orda yatmış yatakları idrarlı kusmuklu kanlıymış... hepten çıldırmım.. midem bulanır çünkü.çok boğuluyorum bıktım artık hiç bir şey düzelmiyor o kadar şansızımki ..çok mutsuzum.olmuyor işte iş bulamıyorum yalvarmama rağmen daha düşük fiyat teklifime rağmen bulamıyorum parasız olunca şurdan şuraya bir hava alınmaya bile gidilmiyor..evde üvey ailemle birbirmizi yiyoruz o kadar üstüme geliyorlarki...
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Geçmiş olsun. Doktorunuz ihtiyaç görürse yatırır ki zaten sonsuza kadar sizi orada tutmaları mümkün değil. Stajımı yaparken o kadar çok hasta geliyordu ki yatak yetersizdi ve kimi hastaları tam iyileşemeden taburcu etmek zorunda kalıyorlardı yer yetersiz olduğu için. Sizin dışınızda bir sürü kişi geliyor yani sizi sonsuza kadar tutma niyetleri hiç yok. Benim staj yaptığım klinik gayet temiz ve hastaların rahatının düşünüldüğü bir yerdi. Kendinize zarar verme niyetiniz varsa, girişimde bulunduysanız doktor yatırılmak isteyip istemediğinizi sorabilir.
- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
Bakın tek dert sizde yok ne dertleri olan insanlar var. İlla yatmanız gerekmiyor ki. Şu an bir kriz geçirmişliğiniz falan yok. İlaç tedavisi görebilirsin öncelikle ilaç kullanmadan önce bir psikoloğa gidip yardım almalısınız ilaç almak çözüm değil. Ayrıca kendinizi bu zaman zarfında kurslara gidererek geliştirebilirsiniz herşey sizin elinizde.
Anladigim kadariyla konu sahibinin tek derdi sorunlari degil evden uzaklasmakta istiyor sanirim
Kurs falan demissiniz ama inanin kapinin onune cikmak dahi para gerektiriyor bu devirde
Yani kursa gitse mecburi bi sosyallesme gerekecek
Birileri bi yere gidip bi cay icelim mi dese para gerekecek
Yada program ayarlasalar para belki konu sahibinin insan icine cikacak bi kiyafeti bile yoktur
Kinu sahibinin durumuna yakinim kendi adima konusayim parasi olmayan insan hic sosyallesmesin cunku insani iyilestirecehi yerde dahada yorup uzuyor
- 27 Nisan 2012
- 15.279
- 17.978
- 498
- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
Ben gidiyorum kursa. Katilimcilarin hepsi calisan insanlar. Cay icmeye bile vakitleri kalmiyor bir de yorgun oluyorlar. Kursa giriyoruz o arada ders arasi sohbet vs sonra da herkes evine dagiliyor. Yurume mesafemde katilabilecegim 3 kurs var. Ve kesinlikle boyle bir aktivite cok iyi geliyor. Yillardir gidiyorum ben.Anladigim kadariyla konu sahibinin tek derdi sorunlari degil evden uzaklasmakta istiyor sanirim
Kurs falan demissiniz ama inanin kapinin onune cikmak dahi para gerektiriyor bu devirde
Yani kursa gitse mecburi bi sosyallesme gerekecek
Birileri bi yere gidip bi cay icelim mi dese para gerekecek
Yada program ayarlasalar para belki konu sahibinin insan icine cikacak bi kiyafeti bile yoktur
Kinu sahibinin durumuna yakinim kendi adima konusayim parasi olmayan insan hic sosyallesmesin cunku insani iyilestirecehi yerde dahada yorup uzuyor
- 3 Nisan 2010
- 16.020
- 5.086
- 448
bu kadar kötü hıssedıyorsan gıt. dokt. ile goruş. belki durumun yataklı hasta kadar agır degıldır. bır takım ilaçlar ve terapi ile yatmadan rahatsızlıgından kurtulabılırsın.Hastaneden kastım,ruh ve sinir hastalıkları hastenesi artık bittiğimi delirdiğimi hissediyorum,bir cinnet geçirmek yada kendime zarar vermek istemiyorum ama bir yandanda korkuyorum ya yatarsam hiç çıkartmazlarsa.. kendi elimle gitmiş olucağım..bir tanıdığımız pskolojk sorunları yüzünden orda yatmış yatakları idrarlı kusmuklu kanlıymış... hepten çıldırmım.. midem bulanır çünkü.çok boğuluyorum bıktım artık hiç bir şey düzelmiyor o kadar şansızımki ..çok mutsuzum.olmuyor işte iş bulamıyorum yalvarmama rağmen daha düşük fiyat teklifime rağmen bulamıyorum parasız olunca şurdan şuraya bir hava alınmaya bile gidilmiyor..evde üvey ailemle birbirmizi yiyoruz o kadar üstüme geliyorlarki...
çarsaf vs. kirli ise abadı ile soylenır, değiştirilir, temizletilir gıbı ne dersın?
ve merak etme omur boyu kımse senı orada tutmaz :)
- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Önceki çalıştığım hastanede de şuan çalıştığım hastanede de psikiyatri servisleri yüksek duvarlı, tel örgülü, haliyle giriş çıkışları çok kısıtlı yerlerdi.. Çünkü ciddi manada psikiyatrik hastalıkları olan, madde bağımlısı kişileri yatırıyolardı..
Siz ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden bahsediyosunuz muhtemelen daha düzenlidir.. Kısım kısım yatırıyolardır hastaneye.. Çarşafların kirli olucağını da zannetmiyorum en kötü ihtimalle söylenip değiştirilebilir..
Psikiyatr uzmanı karar verir yatıp yatmamanıza ama yatmayı isteyip snra daha kötü olmayın.. Akrabalarınız falan yok mu bi süre onların yanında kalsanız?
Umarım en kısa sürede iş bulursunuz ve kendi düzeninizi kurarsınız.. Çok geçmiş olsun.
Siz ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden bahsediyosunuz muhtemelen daha düzenlidir.. Kısım kısım yatırıyolardır hastaneye.. Çarşafların kirli olucağını da zannetmiyorum en kötü ihtimalle söylenip değiştirilebilir..
Psikiyatr uzmanı karar verir yatıp yatmamanıza ama yatmayı isteyip snra daha kötü olmayın.. Akrabalarınız falan yok mu bi süre onların yanında kalsanız?
Umarım en kısa sürede iş bulursunuz ve kendi düzeninizi kurarsınız.. Çok geçmiş olsun.
- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
- 198
Param mı yok, kendimi mi iyi hissetmiyorum.Alırım bir 20 tane simit, döşerim güllerle, yaseminlerle süslenmiş tepsime.Çıkarım en işlek caddeye. ''Gül kokulu simitlerim var'' diye, en güler yüzümle, çocuklara, yaşlılara simitlerimle beraber sevgimi de dağıtırım.
'Bu -deli- napıyor' diyene de 'evet deliyim, var mı, ülkeme, kendime senden daha faydalı olmaya çalışan bir deli'.
Çekemeyenler anten taksın
'Bu -deli- napıyor' diyene de 'evet deliyim, var mı, ülkeme, kendime senden daha faydalı olmaya çalışan bir deli'.
Çekemeyenler anten taksın