Gecici Kızlık zarı

Elemin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
17
5
Geçici kızlık zarı dikimi yaptıran var mi varsa süreçten bahsedebilir mi?

Kayseride dr.Zerrin Özkececi'ye yaptırdım işlemi. Ben cok aradım kafayı yedim bu konuyla alakalı ve hiç bir bilgi edinemedim daha öncesinde bunun stresi çok vardı üzerimde.
Düğünden 1 gün önce Zerrin hocaya gittim ve 6000₺ geçici kızlık zarı işlemini yaptırdım. Mac 15 20 dakika sürmüştür.
Çok korkuyordum problem çıkmasından ama şükür 0 sorun ile bitirdim. İlk gün biraz batma, gerginlik hissiyatı oluyor ve kesinlikle ayakta ılık su ile duş almak gerekiyor. Lavabo mümkünse klozet olsa iyi oluyor. Zerrin hoca acı çekiyormuş gibi taklit yap demişti ama buna pek gerek kalmadı gerçekten çok canım acıdı. Ve dikim sonrası birliktelik esnasında dikiş ipliği gelme ihtimali var diye uyarılmıştım dikkat et küçük bir ihtimal ama dikkatli ol demişti oyle bir problem ile karşılaşmadım şükür. Ve ilkini deneyip o kanı gördükten sonra tekrarlamadık 1,5 hafta bekledim ne olur ne olmaz diye sonrasın normale dönmüştü tehlike kalmamıştı şimdi normal birliktelik yaşayabiliyoruz.

Reklam mı yapıyorsunuz acaba? Yazdığınız tarih ile şu an anlattıklarınız ne kadar tutarsız. 23 eylülde bilgi almak için yazıyorsunuz. 7 gün sonra işlemi olup birliktelik yaşayıp 1.5 hafta ara verdiğinizi söylüyor ve artık sorunsuz ilişki yaşadığınızı söylüyorsunuz. Neden bu kadar tutarsız tarihler

Geçici kızlık zarı dikimi yaptıran var mi varsa süreçten bahsedebilir mi?
Ben bugün İstanbul bakırköy de geçici kızlık zarı dikimi yaptım 2800 e 10 dakika sürdü hiç ağrı acı hissetmedim bugün birliktelik yaşayacağım inşallah olumlu sonuç alırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…