geçici görme ve duyma kaybının sebebi nedir?

melis_560

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
1.703
30
88
Kızlar başlıkta tam olarak kendimi ifade edebildim mi bilmiyorum.Bundan 2 gün önce stresli,yorgun bir gün geçirmiştim.Zaten migrenim de var.Ayrıca vajina kenarımda bacakla bitişen kesimde doktorun kıl dönmesi ve ya çıban dediği bir kitle var.Bu çok ağrıyordu ben de dayanamayıp iğneyle delmeye çalışmıştım.İçinde ne varsa boşalsın da rahatlayayım diye.Bir miktar kanatmıştım ama iltehap çıkmamıştı.

Ayağa kalktığımda birden bire her yer kapkaranlık oldu ve kulaklarım çınlamaya başladı.Ev arkadaşıma seslendim.O uyandı ama sadece varlığını dokunarak hissedebiliyordum.Her taraf kapkaranlık olmuştu ve kulaklarımda feci bir çınlama basınç vardı.Çınlamadan başka ses duyamaz olmuştum.

Sonra yavaş yavaş renkler ve sesler kendiliğinden geri gelmeye başladılar.

Daha önce hiç böyle bir durum yaşadınız mı?İnternetten araştırdığım kadarıyla vertigo belirtisi olabilir yazıyor.Bugün doktora gittim o da bilemedi.Konu hakkında bir yorum yapmadı.Zaten dermatolojiye gitmiştim anlamadı sanırım.

Korkuyorum tekrardan böyle bir durumla karşılaşırsam diye.O gün gerçekten öleceğimi sanmıştım.Bir şeyin içerisinde sıkıştırılıyor gibiydim.Bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Aniden kalktiysan kan sekerin filan düsmüs olabilir :26:
Bende Bi kere banyoda buharda cok kalmistim boyle birsey yasamistim ölüyorum sandim,ama uzandim biraz kendime geldim :26:

geçmiş olsun canım kan şekerin düşmüş tansiyonun çıkmış ya da düşmüş olabilir bu durumda tekrarlama olursa beyin cerrahına gitmende yarar var

Saolun kızlar ama birdenbire kalkmadım.Bacağımdaki o kitle yüzünden zar zor yürüyorum çünkü.Yavaş yavaş kalkmıştım.Umarım bir daha tekrarlanmaz çok korkuyorum.:26:

Saolun kızlar ama birdenbire kalkmadım.Bacağımdaki o kitle yüzünden zar zor yürüyorum çünkü.Yavaş yavaş kalkmıştım.Umarım bir daha tekrarlanmaz çok korkuyorum.:26:

benim tansiyonum çok fazla düştüğü için seni gayet iyi anlayabiliyorum çok zor bi durum

Kanattigin yer cok mu kanadi peki ? Birden kan kaybedincede olabilir yine basima gelmisti
Gecmis olsun korkutma kendini..

Son düzenleme:
Kanattigin yer cok mu kanadi peki ? Birden kan kaybedincede olabilir yine basima gelmisti
Gecmis olsun korkutma kendini..

Teşekkürler canım.Öyle fazla bir kan değildi ama belki de iltehaplı kısımla uğraştım diye böyle olmuştur.Sen de dikkat et kendine geçmiş olsun sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…