• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçici dişler hakkında !! bilgili olanlar yardım lütfen!!

Jiyasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
20
0
36
İzmir
öncelikle yasım 17 ve on kopek dıslerımın bir tanesi içerdeydi ve şimdiki dişimi zorluyor...cıktı cıkacak cok kotu durumdayım alttakı dısım cekılecek illaki...ve orası bos kalmaz cunku okula gitmek zorundayım,geçici dişler nasıl gozukuyor arkadaşlar sadece bir tane dişime olacak...ne olur taktııran varsa yardm etsın ve bılgısını paylassın delirmek üzereyim nasıl duruyor nasıl gozukuyor tamamen farklı bi cıkıklık gibimi yoksa diş gibi duruyor mu yrdm ltfenn :((((((:ssz:

süper görünmese de dişe benziyor. kendi dişinin kalıbını çıkararak yapıyorlar zaten, dikkatli bakılmadıkça belli olmaz merak etme

peki rengi falan uyumlu oluyor mu ..çünkü internett okudum çok kötü duruyo diye yorum atanlar varmış...biraz da doktorun yaptrdgı dişe göre de değişiyo olabilri mi?

peki rengi falan uyumlu oluyor mu ..çünkü internett okudum çok kötü duruyo diye yorum atanlar varmış...biraz da doktorun yaptrdgı dişe göre de değişiyo olabilri mi?

Sen yazılanlara bakma canım çok yakından bakılınca belli oluyor tabi ama inan kimse fark etmicek bile bende öyle olmuştu çünkü.. (:

Back