• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Geçici Boyalar hakkında

hannah

Önce bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.968
46
358
Şuana kadar geçici boya hiç kullanmadım denemek istiyorum.geçici boyalar gerçekten geçiyormu deneyen varmı?

arkadaştan duyduğuma göre geçici boya mucizesi deniyor kızlar.kullananların yorumunu bekliyorum

kızlar bu gecıcı boya sprey boya dımı yanı yenı bısey değil? koyu kahve yada siyah denemek ıstıyorumda nasılsa bu aralar evdeyım cıkar heralde yıkayınca sprey boyadan bahsedıyosak şayet :)

kızlar bu gecıcı boya sprey boya dımı yanı yenı bısey değil? koyu kahve yada siyah denemek ıstıyorumda nasılsa bu aralar evdeyım cıkar heralde yıkayınca sprey boyadan bahsedıyosak şayet :)

hayır canım normal boyalar gibi fakat 6 yıkamada tamamen çıkıyormuş

saçlarım şu anda sari bu bahsedilen boyayla siyaha boyasam sonra tekrar eskı haline dönermi yıkadıgımdaki :32:

valla ben kullanıyorum ve saçım koyu sarı ve aynı şekilde kendi rengine dönüyor
burada konu açmıştım zaten, fotoğraflar da ekledim bakarsınız
daha sonra kızıl da yaptım onu da eklerim aşama aşama çekmiştim akarkenki hallerini:)

valla ben kullanıyorum ve saçım koyu sarı ve aynı şekilde kendi rengine dönüyor
burada konu açmıştım zaten, fotoğraflar da ekledim bakarsınız
daha sonra kızıl da yaptım onu da eklerim aşama aşama çekmiştim akarkenki hallerini:)

tatlım bizi bi bilgilendiri versen yha. hiç bilmiyorum sadece bi arkadaş 6 yıkamada tamamen geçerdedi. nasıl bir şey siyah saçı sarı zaten yapamaz heralde? siyah saçı kızıl yapabilirmi mesela?artıları ne eksileri ne yardımcı olurmusun tatlım?

tatlım bizi bi bilgilendiri versen yha. hiç bilmiyorum sadece bi arkadaş 6 yıkamada tamamen geçerdedi. nasıl bir şey siyah saçı sarı zaten yapamaz heralde? siyah saçı kızıl yapabilirmi mesela?artıları ne eksileri ne yardımcı olurmusun tatlım?

boyanmamış kestane rengi saçı kızıl yapıyor da boyalı siyahsa sanmam

kızlaar sesimi duyun benmdee:( beyazlara uygulanabiliyormu yani kapatıcı özelligi varmı kiiii:(

geçici boyalar yerine neden kalıcı olanı düşünmüyorsun beyazların için? evet belirli bir örtücülüğü varmış okuduklarımdan bildiğim bu

Manic Panic markasının 4 rengini kullandım, sırasıyla Tiger Lily (tupturuncu), Vampire Red (kıpkırmızı), adını tam hatırlayamadığım bordo-kızıl ve Raven (simsiyah). Bu boyalara geçici degilse bile tam olarak akıp silinmiyor bazıları. Mesela ilk olarak kullandığım Tiger Lily platib saçma öyle bir tutundu ki anlatamam. :) eğer kuaföre gitmemiş olsaydım hala kendisiyle yaşıyor olurdum. Kırmızı ve kızıl renkler akıp gittiler zamanla, sorun yaşamadım. Mat bir siyah olan Raven ise zamanla akıp yemyeşil oldu :) Normal bayanın aksine kuaför kolayca saçınızdan çıkarabilir. Amonyak oranı az olduğu için Saçınıza neredeyse hiç zarar vermiyor.

Beyazlari çok kapatmayabilir, işlem gören saçlarda tutunuyor çünkü.

accent markasının var rossmann diye alman markası var orada satılıyo.güzel olduğunu söylüyolar denemedim

Back