- 11 Ekim 2007
- 259
- 4
- 641
- 35
kızlar ankara'da for you yok yaa :1no2: bizz nerden bulucaz bu boyayı ? :uhm:
zuzu sen sadece sac ucların için mi kullandın bu ürünü canım? ben daha önce hiç sacımı boyatmadım ve rengi de bozulsun istemiorum cünkü bi daha bu renge dönmicegni sölemişti kuaför.. bu gecici boyayı alıp tüm sacıma uygulasam akma sürecinde neler olur? sacım koyu altın sarısı ve siyaha boyamak istiorum..cok mu radikal bi degisiklik istiorum ne:)
canım memnun kaldın mı ondan ben almayı düşündüm o an fakat güvenemedimsaçlarımı çok yıpratır sa bir de diye..senin sonuç nasıl güzelim. kızlar bu arada jeans colour diye bir boya varmış geçici ve her rengi olan kk da okudum bi bakın isterseniz saçlarını kızıla boyayanların paylaşım alanında ,net te varmış..bakın .kızlar for you da var 8 yıkamada geçiyor
ben kullanmadım markasınıda hatırlamıyorum ama bi gidin bakın
fiyatıda uygundu hatırladığım kadarıyla 8 ytl idi...
her rengide bulunuyor..
canım memnun kaldın mı ondan ben almayı düşündüm o an fakat güvenemedimsaçlarımı çok yıpratır sa bir de diye..senin sonuç nasıl güzelim. kızlar bu arada jeans colour diye bir boya varmış geçici ve her rengi olan kk da okudum bi bakın isterseniz saçlarını kızıla boyayanların paylaşım alanında ,net te varmış..bakın .
kkibele...renkli saç spreyleri haLa satılıyor...gidip alabilirsiniz...
wins.. ankara da for you yok maalesef ..ben de İstanbul'dan aldım...
uygulaması da çok kolay :)kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
zuzu sen sadece sac ucların için mi kullandın bu ürünü canım? ben daha önce hiç sacımı boyatmadım ve rengi de bozulsun istemiorum cünkü bi daha bu renge dönmicegni sölemişti kuaför.. bu gecici boyayı alıp tüm sacıma uygulasam akma sürecinde neler olur? sacım koyu altın sarısı ve siyaha boyamak istiorum..cok mu radikal bi degisiklik istiorum ne:)
canım ben renkli saç spreylerinin siyah renginden arıyorum..ondan da hiç bir yerde bulamadım.. sen hiç gördün mü sanırım ankara'dasın ondan soruyorum.. yani bu sprey boyaların siyah rengini gördün mü hiç bir yerde ?
Aynen benimde saçlarım kendi renginde hiç boyatmadım ama siyahı çok istiyorum bide kızılı ama sansıma küsüp oturucam galiba....
Bu şartlarda boyayı almam imkansız görünüyor.....
Belki kendisine almak için giden birisi banada alıp kargoya verir
Tabi parasını hemen gönderirim:sm_cool:
Ayrıca herkese ilgisinden dolayı teşekkürler.........yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?