- Konu Sahibi ilayda cem
tam 2,5 aylık bir bebeğim var,geceyi gündüzü tam ters yaşıyoruz...akşam üzeri gibi derin uykuya dalıyor,ve gece 12 gibi uykudan kalkıyor,ondan sonra uyusada en fazla yarım saat...ertesi sabah bir kaç saat uyku daha var,akşam üzeri yine derin uyku...
şuan kızım uyanık,ve yarın sabaha kadar ben ayaktayım,gündüz uyuma fırsatım olmuyor,diğer kızımı okula göndereyim,kapıydı,yemekti derken uykusuz yaşıyorum...kendi memleketimde değilim,ve yardım edecek kimsede yok...
bu durumu yaşayan biri varsa lütfen bana fikir versin...yalnız nette yazan işte karanlık odaya al ,şu bu gibi şeylerin hepsini denedim,hatta akşam üzeri uyuduğunda kulağının dibinde apaçi müziği bile çaldım,nafile,asla uyanık tutamıyorum...uyuması gereken gece saatlerindede uyutamıyorum...
şimdi lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın ,yoksa ben uykusuzluktan ölücem(not:uykusuzluk fena stress sebebi,karı koca kavgalarımız başladı artık,eşimle ayrı odalarda yatıyoruz,beyzade çok çalıştığı için uykusuz kalamıyor,bende bu duruma fena çıldırıyorum)