Gecen yil 4 yasinda kizim havuzun icinde dustu ve kanama oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melsss11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
314
-274
27
Psikolojik olarak çok kötüyüm gece gece yine dertlendim geçen yil yazin havuzun icinde bi cocuk kizimi itti kizim dustu sivri bi yer vardi oranin üstüne dustu sudan cikardigimda kanlar icindeydi vajinasindan kan gelmisti psikolojik olarak hala atlatamadim aklima geldikce cok kotu oluyorum icim parcalandi hala olayın etkisindeyim 😥ambulansi aradim hastaneye gittik vajina icinden kanama olmustu doktor distan yirtik var dedi hala o olayin etkisinden cikamiyorum aklima geldikce kizima baktikca icim parcalaniyor neyse zaman gecti kızım iyileşti ama ilerde büyüdüğünde Allah korusun bekaretini kaybetmisse ne yapicam söylesek bile kimse inanmaz ki lütfen yargılamadan empati kurarak yorum yapın sonucta ilerde eşi inanmiyabilir keşke o zaman hastaneden bi evrak bisey alsaydım şimdi hastaneye gitsem bununla ilgili bi kağıt kayıt felan varmidir ?

Çocuga bi zarar gelmediğine şükretmek yerine ilerde malın biri ile evlenir de bekaretini kaybetmiş kız damgasi yer diye mi düşünüyorsunuz.

Rica ederim elinizi vicdanınızın üzerine koyup evladinizi size bağışlayan Allaha şükredin. Zira kudret bende olsaydı sizi şu an derhal çarpmıştım.

Önceki açtığınız aynı konuda da üyeler size söylemişti gerekeni tekrar aynı şeyleri duymak için mi açtınız konuyu? Sizin bir psikiyatriye gitmeniz lazım hiç sağlıklı değil bu takintiniz üstelik kızınız da hissediyordur sizde ki bu telaşı yapmayın takılmayın bu saçma şeylere kızınız iyi ya birsey olmadı canına şükredin

Ben anlamıyorum siz nerde yaşıyorsunuz???? Herkes sizin gibi geniş değil hersey normal gelmiyor
Ha yani senin gibi sığ olmayınca geniş mi oluyoruz? Yahu minicik çocuk neler atlatmış şükürler olsun çocuğuma bir şey olmadı diyeceğinize ilerde kız olup olmadığına nasıl inandıracağını düşünüyorsunuz.

Madem çok önemli söyleyeyim, kızınız kendine inanacak, güvenecek bir aday bulursa bu hiç dert değil. Öff seviye düştü.

Ha yani senin gibi sığ olmayınca geniş mi oluyoruz? Yahu minicik çocuk neler atlatmış şükürler olsun çocuğuma bir şey olmadı diyeceğinize ilerde kız olup olmadığına nasıl inandıracağını düşünüyorsunuz.

Madem çok önemli söyleyeyim, kızınız kendine inanacak, güvenecek bir aday bulursa bu hiç dert değil. Öff seviye düştü.
Kaybol millete verrr verrr normal senin icin

Psikolojik olarak çok kötüyüm gece gece yine dertlendim geçen yil yazin havuzun icinde bi cocuk kizimi itti kizim dustu sivri bi yer vardi oranin üstüne dustu sudan cikardigimda kanlar icindeydi vajinasindan kan gelmisti psikolojik olarak hala atlatamadim aklima geldikce cok kotu oluyorum icim parcalandi hala olayın etkisindeyim 😥ambulansi aradim hastaneye gittik vajina icinden kanama olmustu doktor distan yirtik var dedi hala o olayin etkisinden cikamiyorum aklima geldikce kizima baktikca icim parcalaniyor neyse zaman gecti kızım iyileşti ama ilerde büyüdüğünde Allah korusun bekaretini kaybetmisse ne yapicam söylesek bile kimse inanmaz ki lütfen yargılamadan empati kurarak yorum yapın sonucta ilerde eşi inanmiyabilir keşke o zaman hastaneden bi evrak bisey alsaydım şimdi hastaneye gitsem bununla ilgili bi kağıt kayıt felan varmidir ?
Şaka mısın be kadın, başlarım bekaretine de sana da.Şükür edeceğine hâlâ bekaret diyor.Allah'ım sabır ver😡.

Bütün o. Buraya toplanmış belliki hepiniz evlenmeden naneyi yiyorsnz
Neeeğğğ! Sen bi ağzını topla da önce! Gerçi böyle konu açandan da böyle üslup beklenir 👏 Sadece o kız çocuğuna acıdım. Yavrum ya... Kimse aile seçemiyor işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X