• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Geçen ay da böyleydi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
83
32
Arkadaşlar merhaba,

Benim reglim geçen ay 10 gün gecikti. Geçen ay ben 19unda regl oldum. Baktırdık doktora gittik. Hormonlarıma bakıldı bişey yok alttan muayenede bişey yok kendi haline bırak dedi doktor. Sonra 10. Gün oldum. Nisanda da 17sinde olmam gerekiyordu ama bu zaman geldi hala yok. Yine doktora gittim bişey yok hamilelik testi yaptırdım kanda 5 gün önce ama negatif. Hiç bu kadar gecikmezdi. Bahar ayı desem bu gecikme çok yani. hormondan değil gebelik yok sizce nedir?

Arkadaşlar merhaba,

Benim reglim geçen ay 10 gün gecikti. Geçen ay ben 19unda regl oldum. Baktırdık doktora gittik. Hormonlarıma bakıldı bişey yok alttan muayenede bişey yok kendi haline bırak dedi doktor. Sonra 10. Gün oldum. Nisanda da 17sinde olmam gerekiyordu ama bu zaman geldi hala yok. Yine doktora gittim bişey yok hamilelik testi yaptırdım kanda 5 gün önce ama negatif. Hiç bu kadar gecikmezdi. Bahar ayı desem bu gecikme çok yani. hormondan değil gebelik yok sizce nedir?
Geç döllenme olabilirmi acaba

Benimde 2 aydır sapıttı. Düzenim bozuldu mevsimsel bence

Back