Gecen ay adet olmadim bilenler lutfen yardimmm

Nurabdullahpolat

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
233
106
18
32
Kizlar selam iki senelik evliyim bebis olmadi doktorada cok gittim sukur bi sikinti cikmadi ocak ayinda bir hâfta arayla iki kez adet oldum gecen ayda adet olmadim normalsde adetim duzenliydi bir kez klomen kullandim ocak ayinda iki kez adet oldum hic bir adet belirtin yok sadece gogys ucu agrim var bide ara ara ates basmasi sizce gebelik varmidir Rabvim herkese versin

Olabilir test yapmadınız mı?

Baya sabr etmissin senin yerine ben heyecanlandim. Yapar yapmaz yaz sonucu )
Yazarim tabi insallah hamisimdirde tum belirtilerimi yaptiklarimi burdan yazarim herkese faydali olur :) ya ocak ayinda iki defa adet gordum bir hafta arayla o yuzden subat ayinda olmamammi lazim diye dusunurken ay bitti zaten

Bende bilmiyorum hic bir ay gecikmezdi bende polistik de yok bildigim kadariyla sanki adet olcak gibi kasiklarimda ve goguslerde agrim var iki gundurde

ben yeni öğrendim gebeliğimi ve evet ateş basması yaşıyordum.. gögüs ucu değilde gögüs yanlarında ağrı var halada devam ediyor. test yapmanızı öneririm..

ben yeni öğrendim gebeliğimi ve evet ateş basması yaşıyordum.. gögüs ucu değilde gögüs yanlarında ağrı var halada devam ediyor. test yapmanızı öneririm..
Hayirli olsun canim tebrik ederim Rabbim saglikli sekilde kucanizada almayi nasip etsin insAllah test yaptim oglen idrar testim negatifti cok tuhaf belirtiler yasiyorum ocak ayinda bir hafta arayla iki kez adet oldum gecen ayda adet olmadim 32 gun oldu daha gelen giden yok sol kasigimda agri sık idrara cikma adet olcak gibi karin agrim gogus ucum ve gogus agrim bel agrim asiri yeme istegim ates basmalarim vs bakalim bir umut bekliyorum

canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin... adet olmazsan bir hafta daha doktora git tekrar belki yeni oluyordur Allah gönlünüze göre versin inş...

Amin cook tesekkur ederim biraz daha bekleyip kan testi yaptircam bakalim insAllah vardier bebis 2 senedir dort gozle bekliyoruz her ay

çok benziyoruz geçen ay iki hafta arayla adet oldum bu ay da 10 günlük gecikme yaşıyorum noluyooo vallahı dra da gidemiyorum beklyrm

İdrar testi negatif kizlar
Aynı sorunları yaşıyoruz ya bugün bende dr geldim ama aşırı sıra var ve acilde kan testi yaptırmak istedim oraya bir sinir boozzucuu bayan oturmuş hayır diyor gebelik için burda baktiramazsiniz dedi sınırın tepeme çıktı suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…