- 30 Kasım 2017
- 233
- 106
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nurabdullahpolat
-
Kizlar selam iki senelik evliyim bebis olmadi doktorada cok gittim sukur bi sikinti cikmadi ocak ayinda bir hâfta arayla iki kez adet oldum gecen ayda adet olmadim normalsde adetim duzenliydi bir kez klomen kullandim ocak ayinda iki kez adet oldum hic bir adet belirtin yok sadece gogys ucu agrim var bide ara ara ates basmasi sizce gebelik varmidir Rabvim herkese versin
Test daha yapmadim insallah aksam yapcam yada sabah ilk idrarla yaparim burdab yazarim sonucu kizlarYa bende subat ayi adet olmadim sizin gibi.neden acaba?test yaptinizmi siz?ben yaptim neqatuv doktora gidicem
Ne kadar sabirlisiniz ) yazin sonucu bekliyoruz guzel haberleriTest daha yapmadim insallah aksam yapcam yada sabah ilk idrarla yaparim burdab yazarim sonucu kizlar
Aslinda coooook sabirsizimda her ay hayak kirikligi olunca bu ay biraz sabretmek istedim :)Ne kadar sabirlisiniz ) yazin sonucu bekliyoruz guzel haberleri
Baya sabr etmissin senin yerine ben heyecanlandim. Yapar yapmaz yaz sonucu )Aslinda coooook sabirsizimda her ay hayak kirikligi olunca bu ay biraz sabretmek istedim :)
Yazarim tabi insallah hamisimdirde tum belirtilerimi yaptiklarimi burdan yazarim herkese faydali olur :) ya ocak ayinda iki defa adet gordum bir hafta arayla o yuzden subat ayinda olmamammi lazim diye dusunurken ay bitti zatenBaya sabr etmissin senin yerine ben heyecanlandim. Yapar yapmaz yaz sonucu )
neden adet olmadin acaba?bende gecen ay adet olmadim dun doktora gittim yumurta tenbelligi ve polikistis dedi.o yuzden adet gecikirmiki?İdrar testi negatif kizlar
Polistikte adet gecikmesi olur canim ya malesfneden adet olmadin acaba?bende gecen ay adet olmadim dun doktora gittim yumurta tenbelligi ve polikistis dedi.o yuzden adet gecikirmiki?
ben yeni öğrendim gebeliğimi ve evet ateş basması yaşıyordum.. gögüs ucu değilde gögüs yanlarında ağrı var halada devam ediyor. test yapmanızı öneririm..Kizlar selam iki senelik evliyim bebis olmadi doktorada cok gittim sukur bi sikinti cikmadi ocak ayinda bir hâfta arayla iki kez adet oldum gecen ayda adet olmadim normalsde adetim duzenliydi bir kez klomen kullandim ocak ayinda iki kez adet oldum hic bir adet belirtin yok sadece gogys ucu agrim var bide ara ara ates basmasi sizce gebelik varmidir Rabvim herkese versin
Hayirli olsun canim tebrik ederim Rabbim saglikli sekilde kucanizada almayi nasip etsin insAllah test yaptim oglen idrar testim negatifti cok tuhaf belirtiler yasiyorum ocak ayinda bir hafta arayla iki kez adet oldum gecen ayda adet olmadim 32 gun oldu daha gelen giden yok sol kasigimda agri sık idrara cikma adet olcak gibi karin agrim gogus ucum ve gogus agrim bel agrim asiri yeme istegim ates basmalarim vs bakalim bir umut bekliyorumben yeni öğrendim gebeliğimi ve evet ateş basması yaşıyordum.. gögüs ucu değilde gögüs yanlarında ağrı var halada devam ediyor. test yapmanızı öneririm..
canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin... adet olmazsan bir hafta daha doktora git tekrar belki yeni oluyordur Allah gönlünüze göre versin inş...Hayirli olsun canim tebrik ederim Rabbim saglikli sekilde kucanizada almayi nasip etsin insAllah test yaptim oglen idrar testim negatifti cok tuhaf belirtiler yasiyorum ocak ayinda bir hafta arayla iki kez adet oldum gecen ayda adet olmadim 32 gun oldu daha gelen giden yok sol kasigimda agri sık idrara cikma adet olcak gibi karin agrim gogus ucum ve gogus agrim bel agrim asiri yeme istegim ates basmalarim vs bakalim bir umut bekliyorum
çok benziyoruz geçen ay iki hafta arayla adet oldum bu ay da 10 günlük gecikme yaşıyorum noluyooo vallahı dra da gidemiyorum beklyrmHayirli olsun canim tebrik ederim Rabbim saglikli sekilde kucanizada almayi nasip etsin insAllah test yaptim oglen idrar testim negatifti cok tuhaf belirtiler yasiyorum ocak ayinda bir hafta arayla iki kez adet oldum gecen ayda adet olmadim 32 gun oldu daha gelen giden yok sol kasigimda agri sık idrara cikma adet olcak gibi karin agrim gogus ucum ve gogus agrim bel agrim asiri yeme istegim ates basmalarim vs bakalim bir umut bekliyorum
Kan testi yaptir canim sende ben otle yapcam biraz daha bekleyip en net orda cikar zaten gebelik yoksada hava degisiminden stresden falandirçok benziyoruz geçen ay iki hafta arayla adet oldum bu ay da 10 günlük gecikme yaşıyorum noluyooo vallahı dra da gidemiyorum beklyrm
Hangi bölüme gittin canimneden adet olmadin acaba?bende gecen ay adet olmadim dun doktora gittim yumurta tenbelligi ve polikistis dedi.o yuzden adet gecikirmiki?
Aynı sorunları yaşıyoruz ya bugün bende dr geldim ama aşırı sıra var ve acilde kan testi yaptırmak istedim oraya bir sinir boozzucuu bayan oturmuş hayır diyor gebelik için burda baktiramazsiniz dedi sınırın tepeme çıktı suanİdrar testi negatif kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?