Geçen açtığım konunun tam zıttı

meltem212

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
105
20
13
33
Merhabalar hanımlar
Çok büyük bir olay değil ama.
Bir bayan arkadaşa hiç tanımadığım biri
Bir yardımım dokunduz zordaydi yardım ettim işini gördüm
Sonra numaramı aldı teşekkür amaçlı bir kahve içelim dedi.
Ok dedim hadi kendini kötü hissetmesin.
Kabul ettim
Ama ne kafa yapısı ne davranış hiç bir şekilde anlasabilecegim biri değil.
Neyse bir davet iki davet derken yakam dan düşmez oldu.
Arıyor açmıyorum
Mesaj atıyor
Darliyor
10 arıyorsa birine cvp verip müsait olmadığımı falan söylüyorum ısrarla devam ediyor mesaj arama
Kötü niyet yok sadece arkadaş olmak istiyor farkındayım ama istemiyorum onun yüzünden telefonu sessiz de kullanıyorum artık o derece 😅
Acmiyinca vazgeçmiyor.
Aylardır böyle.
Kalbini de kirmak istemiyorum ama yeter yani.
Engellemek de istemiyorum yine karsilacagimz ortamlar doğa bilir ama yüzsüzluk yapıyor artık
Sizce nasıl davranayim
Bıkmadan usanmadan arıyor mesaj atıyor 🤧

şuan yaptığınız da iyi bişey değil aramalara dönmüyorsunuz Keşke vermeseydınız numarayı daha az ayıp etmiş olurdunuz ayıp olmasın die numara mı verilir.

karşılaştığınızda ne diyeceksiniz neden geri dönüş yapmadın en azından alo diyecek kadar müsaitliğin yokmuydu derse ? en guzelı engellemek en azından karşılaşsanız da gelmez nie engelledin die

Merhabalar hanımlar
Kabul ettim
Arıyor açmıyorum
Mesaj atıyor
Darliyor
10 arıyorsa birine cvp verip müsait olmadığımı falan söylüyorum ısrarla devam ediyor mesaj arama
Kötü niyet yok sadece arkadaş olmak istiyor farkındayım ama istemiyorum onun yüzünden telefonu sessiz de kullanıyorum artık o derece 😅
Acmiyinca vazgeçmiyor.
Aylardır böyle.
Engellemek de istemiyorum yine karsilacagimz ortamlar doğa bilir ama yüzsüzluk yapıyor artık
Sizce nasıl davranayim
Güzelce ortak noktamız yok görüşmeye gerek yok kendine iyi bak deyip arkadaş olmadığınızı belli edin yani

Bahaneler uydurmak sadece süreci uzatır, belli ki anlamıyor, görüşmek istemediğinizi söyleyeceksiniz güzelce; "kafa yapılarımızın uyduğunu düşünmüyorum, böyle sürekli aranmak, görüşmek de tarzım değil, iletişime devam edemeyeceğim, kendine iyi bak." minvalinde bir mesaj olabilir. Uzatmaya çalışabilir, ben olsam başka şey yazmam, yine ararsa engellerim.

Merhabalar hanımlar
Kabul ettim
Arıyor açmıyorum
Mesaj atıyor
Darliyor
Acmiyinca vazgeçmiyor.
Aylardır böyle.
Sizce nasıl davranayim
Lezbiyen midir nedir? Olabilir yani.

Bahaneler uydurmak sadece süreci uzatır, belli ki anlamıyor, görüşmek istemediğinizi söyleyeceksiniz güzelce; "kafa yapılarımızın uyduğunu düşünmüyorum, böyle sürekli aranmak, görüşmek de tarzım değil, iletişime devam edemeyeceğim, kendine iyi bak." minvalinde bir mesaj olabilir. Uzatmaya çalışabilir, ben olsam başka şey yazmam, yine ararsa engellerim.
Aslında söyledim ima ettim anlamiyor

engellemersen bu takıntılı kadin "ne hata ettim acaba onu üzdüm" diye kendini yer baska numaralardan yazar. bence 10 kere aradığının SSini at "ayse, seni insan olarak seviyorum ama arkadasligin beni yoruyor. beni annemle babam bile bu kadar aramıyor. Aliskin degilim ve rahatsiz oluyorum. seni kirmak istemiyorum ama lutfen sabah aksam beni aramaktan vazgec" de

Merhabalar hanımlar
Kabul ettim
Arıyor açmıyorum
Mesaj atıyor
Darliyor
Acmiyinca vazgeçmiyor.
Aylardır böyle.
Sizce nasıl davranayim
Bunun aynısından bende de var hemde yıllardır. Çocuk 1. Sınıfa başlayınca tanışmıştık, ilkokul bitse de yakamdan düşse derken ortaokulda da aynı sınıflalar. Ben teli tamamen değil sadece onun aramasını sessize aldım, hatta dün mesaj atmış gece aradım kapalıydı telin diyor, yahu gece arama bi zahmet değil mi?🤣🤣
Ben de sizin gibi aramalara çoğunlukla cevap vermiyorum, açsamda müsait değilim ( görüşelim istiyor her seferinde) hastayım ws diyorum. Arada çocuk olunca tamamen engelleyemiyorum çünkü.

Bunun aynısından bende de var hemde yıllardır. Çocuk 1. Sınıfa başlayınca tanışmıştık, ilkokul bitse de yakamdan düşse derken ortaokulda da aynı sınıflalar. Ben teli tamamen değil sadece onun aramasını sessize aldım, hatta dün mesaj atmış gece aradım kapalıydı telin diyor, yahu gece arama bi zahmet değil mi?🤣🤣
Ben de sizin gibi aramalara çoğunlukla cevap vermiyorum, açsamda müsait değilim ( görüşelim istiyor her seferinde) hastayım ws diyorum. Arada çocuk olunca tamamen engelleyemiyorum çünkü.
Aynısı😁

Ay ne bileyim ya bir iki ararsın ama akşam sabah da sürekli darlamazsın ki işsizlik boyutunu çok aşmış bu durum
Ben öyle düşünmüştüm herhalde işsiz canı sıkılıyor diye ama haklısınız, bir ararsın iki ararsın, oğlanın arkadaşının annesi olmasa basacağım engeli ama arada oğlan var. Ahhhh analık işte kimlerle muhatap olmak zorunda kalıyorum 🥹

Back
X