2 .5 yıldır önce bıçak saplatisi gibi yumurtaliklarima aniden ağrı saplaniyordu. Iliskimde batma hissi ve acı hissi veriyordu.kasinti balık kokusu gibi bir akıntı ilişkide koku etrafı sarıyordu. Özel doktora gittim vajinal mantar ilaçları verdi .maddi sebeblerden dolayı sadece vajinal övül alabilmiştim geçmişti de ağrılarım bu yüzden üstüne çok düşmedim. Ardından 4 ayda bir tekrar etti bu sefer balık kokusu yok kasinti yanma batma ve akıntı şikayetleri vardı .arada bir kendim o fitili aldım kullandım geçti. Son iki yıldır her ay vajinal mantar oluyorum her ayin 10 -14 günu ilaç kullaniyorum çok doktora gittim tüm tahlillerin yapıldı eş tedavisi gördüm kullanmadığım ilaç fitil kür kalmadı en son doktora gittiğinde ilaç yazdı eş tedavisi için ve bir adet vajinal övül kullandım tekrar vajinal mantar oldum .ruhsal olarak çok kötüyüm her ay ilaçlar kremler fitiller kullanıyorum ardından adet olup tekrar yine mantar oluyorum .sürekli şalvar tarzı dar olmayan iğrenç şeyler giyiyorum ama biktim doktorlar ilgilenmiyor mu anlayamıyorum çaresi mı yok da ben bu kadar acı çekiyorum çok yazı okudum herşeyi denedim .6 ay boyunca probiyotuk icip kurtulan varmış bu illet hastalıktan imuneks ismili ilacı çok gördüm bloglarda yazılarda..
En son gittiğim doktor da duoblance isimli bir probiyotik önermiş bunu kullanabilirsin demişti kullanan var mi?
kac ay devam etmeli ne yapmalı doktorlar cidden birşey yapmıyor ben artık dayanamıyorum ölmek istiyorum cidden insan içine çıkamıyorum sürekli iç çamaşırım ıslak ay tekrar oldum mu korkusu ilişkide ağrı ve soğukluk acısından kasintisindan kasıyorken kanatmaktan bahsetmiyorum bile allah rızası için bu durumu yaşıyan kronik mantar hastalığı olan geçiren varsa yardımcı olsun
En son gittiğim doktor da duoblance isimli bir probiyotik önermiş bunu kullanabilirsin demişti kullanan var mi?
kac ay devam etmeli ne yapmalı doktorlar cidden birşey yapmıyor ben artık dayanamıyorum ölmek istiyorum cidden insan içine çıkamıyorum sürekli iç çamaşırım ıslak ay tekrar oldum mu korkusu ilişkide ağrı ve soğukluk acısından kasintisindan kasıyorken kanatmaktan bahsetmiyorum bile allah rızası için bu durumu yaşıyan kronik mantar hastalığı olan geçiren varsa yardımcı olsun
Son düzenleme: