gecelik kararsızım

violet382

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
14
4
23
gecelik sipariş edicem ama iki renk arasında kaldım. benzer modelin kırmızısı var lacivertte ayrı asil ve hoş duruyor. ama eşim kırmızıyı çok seviyor ikilemde kaldım sizce hangisini alsam.
fotoğraf koyamıyorum link
Değişiklik iyidir lacivert diyorum. Kırmızı ve benzeri varmış zaten

gecelik sipariş edicem ama iki renk arasında kaldım. benzer modelin kırmızısı var lacivertte ayrı asil ve hoş duruyor. ama eşim kırmızıyı çok seviyor ikilemde kaldım sizce hangisini alsam.
fotoğraf koyamıyorum link
Kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun

Zaten kırmızı varmış, lacivert olsun farklılık olur

Bunların üst kısmı fotoğraftaki gibi tok durmuyor bilginiz olsun fotoğrafta sütyenmiş gibi duruyor

Bu işlerden aşırı anlayan bir arkadaşımız var ama şu an onu buraya etiketleyemem, biraz siniri geçsin öyle. Bence lacivert çünkü zaten kırmızı varmış. Çeşit olsun.
tahmini ne zaman geçer😂 emin olamıyorum eşim diğerini çok beğeniyor lacivert alsam acaba diğeri gibi sexy gösterir mi o beni düşündürüyor

Kırmızıları biraz basit duran bir tonda gelebiliyor bu fiyatlarda ürünlerin, lacivert daha kaliteli gibi duruyor resimlerden.

Bu tarz şeyleri eşimin zevkine göre alırım. Kırmızıyı asla almazdım mesela..

satın alanların yorumlarına bakmadınız herhalde siz ikisi de korkunç
baktım ama daha önceden böyle altı tül üstü dantel bir gecelik almıştım eşim bana çok yakıştırmıştı. o yüzden benzer bir model almak istedim. fotoğraftaki gibi duracağını sanmıyorum taşıyabilen bir vücut olursa çok hoş durur.

baktım ama daha önceden böyle altı tül üstü dantel bir gecelik almıştım eşim bana çok yakıştırmıştı. o yüzden benzer bir model almak istedim. fotoğraftaki gibi duracağını sanmıyorum taşıyabilen bir vücut olursa çok hoş durur.
Tamam en kral sen taşırsın eminiz de gönderdikleri gecelik o değil diyorum bakarsan görürsün

X