Oooo çok üzüldüm arkadaşım..:çok üzgünüm:
Boşver senden,eşinden kıymetli değil ya..:teselli:
Bak bir arkadaş kuru temizlemeye ver demiş mantıklı..
Bir de bir yerlerde okumuştum,Kosla'nın leke çıkarıcıları da rengi değişen kıyafetlere çözüm buluyormuş..:sm_confused:[/QUOTE
ewet çare olurmu bilmiyorum ama eşime bu aksam zaten ondan sipariş verdim.iş kıyafetlerini iyi kullanamıyorsun hep lekeli dedim aksama kosla alda çıkarayım lekelerini dedim.hem suclu hem güçlü oldum yani :dance:
ama asıl gecelik için aldırdıgımı duysa ne düşünür acaba :1no2:
ilk önce koslayla denicem olmadı eşime çaktırmadan kuru temizlemeye götürmek :sm_confused:
Oooo çok üzüldüm arkadaşım..:çok üzgünüm:
Boşver senden,eşinden kıymetli değil ya..:teselli:
Bak bir arkadaş kuru temizlemeye ver demiş mantıklı..
Bir de bir yerlerde okumuştum,Kosla'nın leke çıkarıcıları da rengi değişen kıyafetlere çözüm buluyormuş..:sm_confused:[/QUOTE
ewet çare olurmu bilmiyorum ama eşime bu aksam zaten ondan sipariş verdim.iş kıyafetlerini iyi kullanamıyorsun hep lekeli dedim aksama kosla alda çıkarayım lekelerini dedim.hem suclu hem güçlü oldum yani :dance:
ama asıl gecelik için aldırdıgımı duysa ne düşünür acaba :1no2:
ilk önce koslayla denicem olmadı eşime çaktırmadan kuru temizlemeye götürmek :sm_confused:
kesinlikle kosla yı kullanma derim eşim temizlik malzemeleri satıyor önermiyor benimde başıma geldi kıyafetlerimde ama eşim kosla kullanma dedi en iyisi kuru temizlemeye ver canım
kesinlikle kosla yı kullanma derim eşim temizlik malzemeleri satıyor önermiyor benimde başıma geldi kıyafetlerimde ama eşim kosla kullanma dedi en iyisi kuru temizlemeye ver canım
tesekkür ederim arkadasım uyardıgın için.eşimi arayıp almamasını söylim o zman.vede en kısa zamanda kuru temizlemeye götüreyim.ama eşine bi sorarmısın acaba böyle durumla riçin önerebilecegi bi yöntem yada bi deterjam varmı acab ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?