- 27 Ocak 2011
- 132
- 16
- Konu Sahibi ankadilara
Merhaba, 8 yaşındaki oglum kucuklugunden beri geceleri uyanamıyor ve altını ıslatıyor.Hala gece kulodu kullanıyoruz.Ankarada cesitli hastanelere gitik, bazıları normal uroloji bazıları cocuk uroloji surekli Minirin Melt diye bi ilac verdiler.Cocugum bu ilaca tepki vermiyor, bunu her gittigimiz doktora soylesekte yine verdiler.Enson Prof. Serdar Tekgule goturduk, oda aynı ilacı verdi yine hatta iki kat dozla ama tabiki bişi olmadı yine.sonrada adını unuttugum bir ilac verdi. bir depresyon ilacı aslında ve tabiki bir suru yan etkisi var.Kararsız kaldık yinede bi bakalım dedik ilacın artık uretilmedigini ogrendik.Bunu soylediğimizdede gece çiş alarmı verdi onu kullanın diye. Bizde artık ne yapacagımızı sasırdık, Oglumun uykusu cok agır doktorların dedigine gore bi sekilde gece sıkıstıgını hissetmiyor ve yapıyor.
Biraz uzun yazdım ama anlatmak istedim sureci, buna benzer sorunu olan var mı? varsa neler yasadılar?
tesekkurler iyi gunler
Biraz uzun yazdım ama anlatmak istedim sureci, buna benzer sorunu olan var mı? varsa neler yasadılar?
tesekkurler iyi gunler