Geceleri nefes alamıyorum tikaniyorum

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Merhaba arkadaşlar.
Saat kaç oldu yine uyutamiyorum . Öksürüyorum oksurmesem sanki boguluyorum nefes alamiyorum gibime geliyor. . Niye böyle oldu anlamadim ne yapsam gecer

Ne zamandan beri böyle? Ağrın sızın var mı burun göz yanak bölgende sinüzit, migren, grip, astım vs

Ne zamandan beri böyle? Ağrın sızın var mı burun göz yanak bölgende sinüzit, migren, grip, astım vs
Bi kaç gün var uyuamiyorum resmen.ilk kez böyle bişey yaşadım. Nefesim sanki kesiliyor öksürmesem. Tikaniyorum. Basım çok ağır genelde ışığa gelemiyorum karanlıkta rahat ediyorum aşırı derecede başım ağrir scane girdim bişey bulamadilar..

Sen çok yorulmuşsun belli gözlerinin dinlenmeye ihtiyacı var. Soğuk kapmış olabilirsin ciğerlerinden. Terledin mi hiç son zamanlar terleyip soğuk algınlığı bu şekilde öksürük yapıp nefesi zorlar.
Birde nefes almakta zorlanıp boğuluyor gibi hissediyorsanız streslenmiş olabilirsiniz birşeye.
Vücudunu sıcak tut üşütmüş olmalısın sıcak su torbası koy çorap giy. Birde bitkisel çay iç doktora gidinceye kadar kendine dikkat et.

Psikolojik olabilir mi?

Buradan bu tarz şeylerin teşhisini koymak zor. Doktora görünseniz daha iyi gibi.

Astımın olabilir. Ama korkulacak bir şey değil bende de var alerjik astım. İlaçsız hayatımı gayet sürdürüyorum. Yeter ki ağır derecede alerjim olan şeylere yaklaşmayım. Kedi mesala. Nasıl da severdim ama yasak. Son günlerde böyle bir değişiklik oldu mu? Hayatınıza bir evcil hayvan ya da önceden kullanmadığın alerjin olabilecek bir şey katıldı mı? Devam ederse alerji testi yaptırabilirsin. Başta ben de soğuk algınlığı sanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…