merhaba meltem hanım.benim çok ilerlemiş bir hastalığım var sanırım.geceleri korkudan uyuyamıyorum,karanlıkta kendimi yalnız ve çaresiz hissediyorum.evin her yerinde birileri varmış hissine kapılıp sürekli gelecek olanları bekliyorum.eşim yanımda olmasına rağmen o benden önce uyursa sabaha karşı anca uyuyabiliyorum.hatta bebeğim ağladığından karanlık olmayan aydınlık bir odaya bile tek başıma gidemiyorum.yani odanın ışığı yansa bile ama bu sadece geceleri oluyor.bu aralar çoğaldı.bebeğimi ağlatan şeyin bir varlık olduğunu düşünüp yalnız başıma yanına gidip ona bakamıyorum,yanımda eşimide götürüyorum.ya da gece uyanıp su içmek istediğimde eşimi uyandırıp onunla gidiyorum mutfağa.bana cevap yazarsanız çok memnun olurum,sanırım benimki klinik bir vaka ne yapmalıyım?aslında bununlada kalmıyor birde balkonlardan korkuyorum balkona çıktığımda eğer bulunduğum kat yüksekse kendimi aşağıya atarken hayal edip,parçalanmış bedenimi görüyorum yerde.bi şeyler arkamdan itiyor sanki.kendimi atmamak için zor kaçıyorum.şimdilik bu kadar.yanıtlarınız benim için çok önemli olacak.teşekkürler.