E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
bende 5 haftalık hamileyim.gecelri sırt üstü yattıgım zaman ağrıyla uyanıyonurum.biraz kasıklarımda ağrıyor.bu hamileleğin verdiği bir ağrımı yoksa başka birşey mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benımde belım dııl ama karnım agrıyo sureklı bazen yanma bazende kramp seklınde sancılar gırıyo acaba normalmı ?...
ilk 3 ay normalmiş die duydum canım
Kizlar korkmayin ben suan 3 bucuk aylik hamileyim ve bu zamana kadar oldum belimin agrisindan.Resmen yatakta donemiyordum.Hele biraz fazla ayakta kalayim oldugum yerde takilip kaliyordum ve ben cok korkmustum nedir bu diye.Ama simdi gittikce azaldi.Sadece cok yoruldugumda agiriyo ama bayagi siddetli agiriyo ama cok yorulunca.Yani kizlar hamile olunca vucut komple degisiyo korkmayin bu degisikliklerden ben artik paranoya olmak uzereydim.Allahtan bana yardimci olan eltim varda ya ona soruyor yada doktoru ariyoruzda rahatliyorum.Cok siddetli karin agrisi ve bununla gelen kanama olmadigi surece korkulacak birsey yok dedi doktor.Sizde korkmayin yeni hamisler acemi hamisler sizi benim gibi sizde telas etmeyin.Simdi bende ileri aylari dusununce telas yapiyorum bakalim artik birbirimizi teselli ede ede bilgi vere vere atlaticaz bu gunlerii.
annıscım benımde karnım agrıyo bazen ama kanama yok :uhm:
annıscım benımde karnım agrıyo bazen ama kanama yok :uhm: