ah canım benim oğlum da 7 aylık.birbuçuk ay öncesine kadar o kadar düzenli uyurdu ki bi yatardı 6-8 saat uyurdu.şimdi gecede 2 kez kalkarsa mutlu oluyorum bazen saat başı uyanıyor.nedenini bilmiyorum...dişi çıkıyor sandım dişi çıktı düzelmedi...çok yiyor sandım az yedirdim 1 gün işe yaradı, çok yiyip iyi uyuduğu da oldu.az yedirmekle de olmuyo...aç desen değil eminim...papatya çayı iyigeceler çayı 1 gün içti ama işe yaramadı bi daha da içmedi...sabah geç uyanıyo ondan mı dedim, erken uyandı yine değişmedi.zaten gündüz de uyumuyo pek, uykusu geliyo ama uyumuyo.uyumayınca yemek yerken zorlanıyo,ağlıyo.yani ben halledemedim bu işi.sen öneri beklemişsin ama pek öneride bulunamadım:)ayrıca gece de 22:30-23:30 gibi uyuyo bazen 12yi geçerek.bekliyorum ki uykusu gelsin ama uykusu gelip yatırsam da değişmiyo...bu iş kısır döngü, gündüz iyi uyursa gece de iyi uyuyo, gece uyursa gündüz de.ama düzen bir bozuldu mu bi daha yakalanmıyo, biz yakalayamadık.umarım sen halledersin...çok uzattım,ben de çok dolmuşum:)