• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece ziyarete gelenler ?

Olan şey neydi?

• Rüya&Lucid&Astral Seyahat

OY: 0 0,0%
  • Uyku Felci

• Başka Bir Şey

• Ankete Katılan
    2

denizill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
120
57
98
Merhaba,
Ben bu gece uykumdan uyandım yan yatıyormuşum, yönümü değiştirdim düz yattım sonra gözümü kapatır kapatmaz(uyumamıştım daha) sol tarafıma biri oturdu bunu hissettim, o yöne doğru vücudum kaydı çünkü.. sonra yaklaştı gibi..diyorum çünkü gözümü açmaya o şeye bakmaya korktum ayrıca bir de hırsız da olabilirdi ve ben heyacanlandım ama ne hareket ettim ne gözümü açtım bekledim öyle.Yalnız yakınımdaydı ama bana dokunmuyordu.Sonra hafiften yatak sarsılmaya başladı ve ben dua okumaya başladım içimden.Yok yani gitmedi o neyse, ta ki ezan okunmaya başlayana kadar.. Ne zaman başladı ezan tüm o sarsıntı da bir anda kesildi.Ben bu arada hiç durmadan devam ettim okumaya. Ezan bitince de artık hareketsiz durmaktan sıkılmıştım ve heyecandan ağzım da kurumuştu sürekli yutkunup duruyordum ve sonunda gözümü açıp bakmaya karar verdim yanıma.Baktım ve hiçbir şey yoktu. Herşey yerli yerindeydi yani hırsız değildi. Annemgile sordum gece odama geldiniz mi hiç diye gelmediklerini söylediler.Rüya olmadığından kesinlikle eminim.Uyku felci de değildi onu daha önce yaşamıştım o tarz bir şey değildi ve biraz önce hareket etmiştim zaten.Daha önceden rüya içinde rüya gördüğüm de olmuştu o da değildi. Yani kısaca tamamen uyanıktım ve yatağıma birşey geldi ben de cesaret edip de bakamadım ona çünkü garip birşey görsem bunu unutamazdım ve çok paniklerdim.Çok din ile iç içe bir insan değilim ama inancım var tabiki.Sadece bu şeylerin bize bulaşmayacağını düşünürdüm hep ta ki dün geceye kadar.
Ben doğaüstü bir şey olduğunu düşünüyorum.Sizce bu nedir?Neden olmuştur?

bazen uyku ile uyanıklık arası bir şey olabiliyor. mesela kedimiz var bazen odamıza giriyor geçen uyandım ve sandığın üstünde onu gördüm aynı gece başka yerde de gördüm ama sabah gittiğimde bulunduğu odanın kapısı kapalıydı ordan çıkması imkansız sanırım beyin bunu öyle algılıyor ben baktığımda da uyanıktım ama gördüm bazen de örümcek görüyorum gözüm açık hatta eşimi uyanırıyorum böcek diye bir şey yok diyo sonra sonra bakıyorum gerçekten yok fazla takılmayın belki o gece endişeliydiniz bir şeyi kafaya taktınız ve psikolojik olarak böyle bişey oldu

Tövbe yarabbim.. Okumasaydım keşke uyku tutmayacak. Allah'ım sen koru.

hiç sormayın öyle kötü oldum ki dedim ne oluyor inanamadım ama oldu işte..yine önce bağıracaktım sonra vazgeçtim şimdi sesim de uyku sersemi çıkmaz diye düşündüm bir de herşey daha kötü olur diye sanki uykudaymış gibi rol yapmaya devam ettim napim ..

bazen uyku ile uyanıklık arası bir şey olabiliyor. mesela kedimiz var bazen odamıza giriyor geçen uyandım ve sandığın üstünde onu gördüm aynı gece başka yerde de gördüm ama sabah gittiğimde bulunduğu odanın kapısı kapalıydı ordan çıkması imkansız sanırım beyin bunu öyle algılıyor ben baktığımda da uyanıktım ama gördüm bazen de örümcek görüyorum gözüm açık hatta eşimi uyanırıyorum böcek diye bir şey yok diyo sonra sonra bakıyorum gerçekten yok fazla takılmayın belki o gece endişeliydiniz bir şeyi kafaya taktınız ve psikolojik olarak böyle bişey oldu

olabilir gerçekten de insan beyninin ilginç bir yapısı var ama korkmamak elde değildi ki çok sessiz ve sakin yapıda bir insanım düşünsenize biri var yani yanınızda çok tuhaftı..kedi veya böcek olsa kalkardım zaten yada bu kadar takmaz korkmazdım :KK43:

Cin, Peri, büyü gibi konular üyeler etkilendiği ve gelen yorumlar dini olacağı, dini içeriklerinde yasak olması nedeniyle uzun süre önce yasaklandı.
Bu sebeple konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Back
X