Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ek gıdaya geenler gecelerı bebegınze yatmadan once ne yedırıyorsunuz neler daha tok tutar devam maması oglumu tok tutmuyor baska ne yedırebılırım sızce:asigim:
canım ben ek gıdaya tam gecmedım,sadece gecelerı cok uyanıyor dıye 3 gundur aptamil 2 nite verıyorum gece maması 90 ml benım kız 10:30 da uyuyor 6 ya dogru kalkıyor emzırıyorum tekrar uyuyor 9-10 arası uyanıyor,bunun dısında bısey vermıyorum
valla ben gece genelde pırınc unundan muhallebı yada kasık maması verıyorum ama yıne de tok tutmuyorlar gece uyanıp yıyor mama.bu arada kasık mamalarını yıyıncede gece gazla uyanıyor kakasını yapamıyor onunla ugrasıyoruz bır saat
valla ben akşam üstü 9 gibi bebelac ın balli irmikli mamasını veriyorum..ama az yapıyorum..saat 10 buçuk gibide emzirip uyutuyorm sabaha kadar hiş uyanmıyor...
pirinç unu da mı gaz yapıyo dün akşam muhallebi yaptım oğluma delirdi valla gece gazla uyandı bende tok tutun kilo alsın diye aldım sütüm yetmiyor artık offffffff yaaaaaaaaa yardım edin çok gazlı zaten bebeğim kolik