3 yaşında bir kızım var,2 yaşına girecek bir de oğlum,nisandan beri kızıma tuvalet eğitimi veriyorum,gündüz pek sorunumuz kalmadı sayılır,bazen ağlayınca altına kaçırıyor,bazen de düşünce falan tutamıyor normaldir sanırım inş o da düzelir.Çişinin geldiğini anlamıyro sanırım damla damla da olsa kaçırıyor gün boyunca altına,sadece külot değişimi yapıyoruz.
Öğlen uykusuna yatırıyorum ,hep altına çiş yapmış olarak kalıyor,bazen uyurken bir kez wc ye götürüp yaptırıyorum,uyanmıyor bile farkında olmuyor,bazen bitti anne diyor.
Geceleri de süt içip yatarsa 1 saat içinde hep yapıyor,hiç kaldırmazsam 3-4 kez çiş yapmış oluyor,tüm gece boyunca 3 kere wc ye götürüyrum,uyksuundan kaldırmadan kucağıma alarak,bazen sorunsuz geçiyor,yatmadan önce tembihliyorum altına yapma çişin gelince çağır ben gelicem kızım diye tmm anne diyor ama yok kalkmıyor bir türlü,sabrım kalmadı sinirleniyorum git gide,çiş yapınca bile ıslaklığımdan kalkıp uyanmıyor,nasıl alıştırıcam ya,kaç ay oldu böyleyiz moralmen çöktüm valla,ne zor işmiş