gece uyumayan bebeğiniz varsa okuyun

_zeynep

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
715
2
316
İstanbul
arkadaşlar geceleri bebeğiniz uyumuyor ya da çok çabuk uyanıyorsa bir beze lavantayı sarıp beşiğinde ulaşamadığı bir yere koyun. Lavantanın kokusuyla bebeğiniz sakinleşip daha uzun süre uyuyacaktır. 7 aylık bebeğim var gece sürekli uyanıyordu şimdi lavanta kullanıyorum gece 2 defa falan uyanıyor.Ama 3 aydan küçük bebeklerde kullanılmıyor Sizler de uyumada zorluk çekiyorsanız lavanta yağını yastığınıza sürüp yatabilirsiniz. Sakinleştirip uyku yapıyormuş lavanta yağını kullanmadım ama faydalı olduğunu duydum. sizinle de paylaşmak istedim.

uzuun ve huzurlu uykular:))

benımde 3 yasında kızım var sankı hala 40 lı bebk gıbı gecelrı çok uyanır oturup aglar sureklı sankı yenı dogan bebek :))))) onun sayesınde esımle br yastıkta yatmaz olduk ya ::)))) esım benı cocuklardan kıskanıyo sureklı laf laf :))

hemen aktardan lavanta yağını kapıosun o zman
ben de kendime yapayım ya, gece çok uyanıyorum

inşallah işe yarar:) yararsa dile benden ne dilersen:)))

ben kızıma 20. gunden sonra gece ve gunduzu ogrettım. gecelerı odadakı butun ısıkları kapattım. emzırırken actım gunduzlerıde tv yı actım bıraz yuksek sesle 1 haftada alıstı. tawsıye ederım sım 5 aylık oldu 9 bucuk ta yatat sabah 6 7 gıbı uyanır yatarken pijama gıyıyozıı geceler dıyoz uyanıncada gunaydınnn dıe barıyom ama gunduzlerıde uykuları cok kısa maksımum40 dk

aynen bendede var o sorun deniyim bende hanımlar işe yarar inş

benimde bebegim 8 aylik dis cikardigindan bu yana uyku yok geceleri cok kalkiyor... fitil vermek zorunda kaliyorum oda fayda etmiyor artik... dus aldiriyorum denemedigim bir sey kalmadi bakalim ne olacak ama aksam 8 dedinmide kimse tutamaz uyur.... ama sabaha kadar defalarca kalkiyor bazen süt veriyorum bazen su yatiriyorum aksam muhallebi yediriyorum bende anlamadim nasil düzene gireriz..

Bnmde 7 aylık kızım. Diş sorunumuz olana kadar akşam 9gibi uyur 2 emmeyle sabah 7de kalkardık. Şimdi düzen değişti gece 12 gibi bir uyanıyor saat 2ye kdr uyumuyo ışık kapalı uyutmaya çalışıyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum. Salliyorum da inşallah gece sallanmaya alismaz yoksa uyumuyor hiç. Lavantayi bir denemem lazım

Merhaba 14 aylik kzim için aylardır bitmeyen ayni sorunu yaşıyorum. Nasil çözdünüz su an kaç yaşında ne tavsiye edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…