Bebek Beslenmesi gece uykusuna dalış...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar bizimsıpa 1.5 aylik akşam 19-20 gibi yatiyor gece 00:00-01:00 e kadar uyuyor... Sonrasi hep nöbet sabaha kadar :(

Şu uyku saatini nasil kaydirabilirim ya yani gece 22:00 gibi yatsa bende dinlenicem..

Gündüz çok mu uyuyor acaba gündüz 5 buçuk saatten fazla uyuyan bebekler gece gündüz karmaşası yaşıyorlarmıs belki zor ama 1 bucuk 2 saatten fazla uyursa uyandır altını ac heman uyanır biraz oyalarsın böyle böyle düzelir belki canım benim kız gündüz neredeyse hiç uyumadığı için gece uyuyor

Bebeğiniz daha çok minik büyüdükçe hep değişecek gündüz bulunduğu oda güneş görsün aydınlık olsun gecede karanlık gece gündüz ayrımını yapsın sağlıkla büyütün ..

benim kizim da da siylr bir problem var..4, 5 aylik suan..gece uykuya dalisi olsun gunduZ uykusu olsun uykuya cok gec daliyor. .ağlıyor bazen miz miz oluyor sonra yoruluyor ve uyuyor ama o ara bizi cok zorluyor..yardim etme sansiniz var mi??

benim kızımın adı derin ama hiç derin daldığını goremıcem heralde uykuya dalması ıcın en az yarım saat gezdırıyoruz tam daldı dıyoruz yerıne yatırıos kavga kıyamet.kucagımızda omzumuzda uyuyor 1 saat kadar sonra yanımıza alıoz yaında bırı olmazsa uyumuo napıcaz biz:( nisanda da işe baslıcam bi akıl verin:(

Back