• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Gece uykularınız ne durumda

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
11 aylık bir kızım var hala gece uykularımız hiç düzenli değil gece en za 2 kere ağlayarak uyanıyor karnı tok olsabile kucağıma alınca yada memesini ağzına verince hemen uykuya kaldığı yerden devam ediyor ama tabi olan bana oluyor ben öyle kızım gibi haman uykuya dalamıyorum tam dalmışken yine aynı sahne yaşanıyor ve tabi sabahları zombiler gibi uyanıyorum. Bitaraftanda allah başka dertler vermesin keyfi yerinde olsun hastalanmasın ben uyanmayada razıyım ama hep böylemi olucak diye düşünür oldum.bende durum böyle sizlerin bebeklerine durumda,benim gibi olan varmı varsa niye böyle oluyor kafayı yicem .

trakyalı cnm günleri günlerine uymuyor bebeklerin.bugün iyi uyusa yarın az uyuyor,bu gece kalkmasa ertesi gece kalkıyor.henüz bir düzenleri yok bence, o yüzden rahat ol...

bizdede oluyo canım
emziyi agzından cıkınca hemen başlıyo aglamaya bizim yatakta yatırıyorum öyle olunca halile bizm uykuda kacmış oluyo

canım benim kızımında belli olmuyor.bazen 1kere bazen 4-5kez uyandığı oluyor.şöyle bizlerle aynı saatte uyanıp kalksalar ah ah.çok yorucu oluyor gerçekden.sağlık olsun allah başka der vermesin

keşke biz de sadece 2 kere uyansak :delphin:
sırf bu yüzden 2 yaşına gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla :kedi:

dün gece hepiniz tek tek aklımdan geçtiniz kızlar trakyalı özellikle sen biricik oğlum iki saat içerisinde belki 10 kez kalktı abarttı düngece.normalde tüm gece 5-10 arası kalkardık.dün gece hangi ara kalktık ne ara uyuduk ben bilmiyorum.

ahhh ahhh keşke bizde 2-3 defa kalksak yatar kalkar dua ederdim her yarım saatte bir cığlık atarak kalkıyoruz ve sadece emzirerek susturabiliyorum sabaha kadar ikiside dışarda birşekilde yatıyorum siz düşünün artık halimizi

al bitanede burda var memeden geçtik emzik oldu benimkiler artık diyorum ben :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back