• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece uyku proplemi lütfenn....

ayseer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
8
0
36
Aydın
merhaba kızım 26 aylık. geceleri çok sık uyanıyor genellikle ağlayarak uyanıyor. herşeyi denedik. mesela az veya çok yemek yemesini sağladık açıkıyodur veya çok yiyodur diye rahatsız mı oluyo diye denedik olmadı. gündüz uyutmadık gece yine uyandı.uykusu var aslında ama uyuyamıyor. bende şimdi hamileyim gece uyumamak sinirlerimi iyice yıprattı. çalışıyorum da lütfen bana yardım edin bu durumda ne yapabilirim?

gece süt veriyormusunuz eyer veriyorsanız onun için uyanabilir,bu aylar rüyanın gerçekle karıştığı aylardır,gündüz birşeyden korktuysa gece onu tekrar yaşar ve korkar sabredin emin olun düzelir ama zaman alıcak tabi.allah yardımcınız olsun...

merhaba kızım 26 aylık. geceleri çok sık uyanıyor genellikle ağlayarak uyanıyor. herşeyi denedik. mesela az veya çok yemek yemesini sağladık açıkıyodur veya çok yiyodur diye rahatsız mı oluyo diye denedik olmadı. gündüz uyutmadık gece yine uyandı.uykusu var aslında ama uyuyamıyor. bende şimdi hamileyim gece uyumamak sinirlerimi iyice yıprattı. çalışıyorum da lütfen bana yardım edin bu durumda ne yapabilirim?

cannım kızının gündüz mutlaka etkilendigi bişy vardır ve ondan korkuyordur
dikkat edin ve neden korktugunu anlayın ve korkusunu yenmeye çalışın
benimde bebklerim üst üste oldu bi dönem hamileligim sırasında on zamanlarımıda kızıma çok bagırıyordum farkettimki ohafta hep uykusunda agladı durdu acaba bagırmamdanmı dedim ve denedim kestim kızıma bagırmayı çok şükür kesildi uykusunda aglamayı

birde herkesin inancı siz bu tür şeylere inanırmısınz bilemiyorum ama nazar duaları okuyun çocugunuza nazardanda olabilir

benim de 25 aylıkk bi kızım var canım ağlayarak uyanması korktuğunu gösterir gün içinde her fırsatta sarılarak güven duygusunu çoğaltmaya çalışmalısın, yatarken okuyup yatırmalısın... mutlaka etkilendiği bi şeyler vardır onu keşfetmeye çalış.... inşallah düzelir...

teşekkürler yorumlarınız için evet süt veriyorum daha doğrusu mama veriyorum zaten bağımlısı oldu o ayrı bir konu... tabi inanırım nazara elimden geldiği kadar okuyorum da. belki çalıştığım için ve o uyku sersemi daha tam uykudan uyanmadan onu bırakıp gittiğim için olabilir mi acaba. birde yorgun olduğumdan pek ilgilenemiyorum:( bakalım yorumlarınız için tekrar teşekkürler...

Back