Tuvalet Eğitimi gece tuvaleti

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
723
merhabalar, 39 aylık bir oğlum var 5 aydır bezlenmiyoruz gece ve gündüzü aynı anda kendi isteğiyle bıraktı.

benim sorum geceleri tuvalate gitmiyor bezlediğimde bezi kuru uyanırdı. bende geceleri uyandırmıyorum sabah uynır uyanmaz hemen tuvalte götürüyorum bir sorun olur mu sabaha kadar tuvaltet gitmemisinin yani böbrekler açısından?
ben onu uynadırıp götürmelimiyim sizce yanlışmı yapıyorum_?
. uykusu açılırsa uyutmada zorlanırım diye korkuyorum. oda yatağa kaçırmıyor hiç, uyanmıyorda ne yapmalıyım sizce???

merhabalar, 39 aylık bir oğlum var 5 aydır bezlenmiyoruz gece ve gündüzü aynı anda kendi isteğiyle bıraktı.

benim sorum geceleri tuvalate gitmiyor bezlediğimde bezi kuru uyanırdı. bende geceleri uyandırmıyorum sabah uynır uyanmaz hemen tuvalte götürüyorum bir sorun olur mu sabaha kadar tuvaltet gitmemisinin yani böbrekler açısından?
ben onu uynadırıp götürmelimiyim sizce yanlışmı yapıyorum_?
. uykusu açılırsa uyutmada zorlanırım diye korkuyorum. oda yatağa kaçırmıyor hiç, uyanmıyorda ne yapmalıyım sizce???

slm benimde oğlum 29 aylık ve bugün 4.günümüz eğitimde inş Alalhın ziniyle başarıya ulaşırız bizde sizler gibi:)
bende gece kaldırmıyorum ve bi zararı olacağını sanmıyorum kuru uyanabiliyosa demekki çok gelmiyo çişi bide bizimki gece kalkıp su falan içmediği için gelmemesi normal die düşünüyorum arada mutlaka kaçırıcaktır ama ben oğlumu gece imkansız kaldıramam çok huysuzlanır ağlar gitmez tuvalete bu kez tyuvaletten soğur die korkuyorum bence paşanı bırak uyusun mi,s gibi kuzu ne güzel yapmıyoda maaşalalh ona

slm benimde oğlum 29 aylık ve bugün 4.günümüz eğitimde inş Alalhın ziniyle başarıya ulaşırız bizde sizler gibi:)
bende gece kaldırmıyorum ve bi zararı olacağını sanmıyorum kuru uyanabiliyosa demekki çok gelmiyo çişi bide bizimki gece kalkıp su falan içmediği için gelmemesi normal die düşünüyorum arada mutlaka kaçırıcaktır ama ben oğlumu gece imkansız kaldıramam çok huysuzlanır ağlar gitmez tuvalete bu kez tyuvaletten soğur die korkuyorum bence paşanı bırak uyusun mi,s gibi kuzu ne güzel yapmıyoda maaşalalh ona

teşekkürler canım, inşallah sizde en kısa zamanda aşarsınız.

merhaba.benim kizim 12 aylik.10ayindan tuvalet egitimine basladik 1aydirki bezlenmiyoruz.sadece gunduzleri ve gece uyurken o da cogunlukla kuru cikiyor bezimiz.geceleri birkac defa kaldirdim cisini yapti ama olmuayinca da olmuyor yapmak istemezse yapmiyor.arada bezini islatdigi da oluyor ama

merhaba.benim kizim 12 aylik.10ayindan tuvalet egitimine basladik 1aydirki bezlenmiyoruz.sadece gunduzleri ve gece uyurken o da cogunlukla kuru cikiyor bezimiz.geceleri birkac defa kaldirdim cisini yapti ama olmuayinca da olmuyor yapmak istemezse yapmiyor.arada bezini islatdigi da oluyor ama

maşallah kızınıza, biz size göre çok geç kalmışız.
12 ay çok erken değil mi?
kendini size nasıl ifade etti konuşabiliyor mu
çişim geldi vs gibi şeyleri nasıl ifade etti.

görümcemin oğluda gece tuvalete kalkmazdı..benimde dikkatimi çekmişti nasıl uzun süre wc gitmeden durabildiğini.ama hiçbirşey olmadı böbreğinde hiçbir sorun yok korkmayın gönlünüzü ferah tutun.

maşallah kızınıza, biz size göre çok geç kalmışız.
12 ay çok erken değil mi?
kendini size nasıl ifade etti konuşabiliyor mu
çişim geldi vs gibi şeyleri nasıl ifade etti.
merhaba.belki siz artik ogrenmisiniz bile tuvaletinizi biraz gec yazdim.simdi kizim 14 aylik.ve ben 3aylik hamileyim.hamileligimin ilk ayinda bas donmem fazlaydi.gunumun cogu istirahet etmekle geciyordu.onun icin bez kullanmaya devam etdim cunku kizim tuvaleti geldiginde soyleyemiyordu ben oturtunca yapiyordu cisini.1ay kadar bezine yapdi ve sonrada artik oturagi unutdu.simdi yeniden egitime baslamisiz ilk gunlerdeki gibi cok zor basladik ama gun gecdikce ogreniyoruz gece de kalkip bir kere cis yapiyoruz ama hala kendisi soylemiyor.ben oturtuyorum hic zorlamadan ve oda cisi varsa yapiyor.sunu soyleyeyim hayatimdaki en zor islerden biri de bu .Allahdan hepimize sabir diliyorum.InsAllah bebislerimiz ogrenir nihayet temiz olmayi.temizlik guzel bisey cunku

merhabalar.. benim oğlum 39 aylık 3 yaşına girmeden önce bezi bıraktık, bir iki kere kaçırdı sonra düzeldi, pek zorlanmadık
sadece ilk gece kaldırdım çişe, ondan sonraki gece hafif uyandırıp sordum var mı diye yok dedi, bir daha da hiç kaldırmadım.
yatmadan önce yapıyor, ve sabah kalkınca bekletmeden yaptırıyoruz problem olmuyor. bildiğim kadarıyla uzmanlarda belli bir süre sonra gece kaldırmayı önermiyor, yanlış da biliyor olabilirim ama..

Back