Gece Sürekli Uyanan Anneeeeeeeee Diyen Çocuk

seni cok iyi anliyorum cnm ben 3 bucuk yildir bu haldeym bi care sebep bulamadim umidim yaza gnduz cok oynayip yorulursa belki derin uyur
Yaaa deme benim kızım gibi mi? Peki bezden falan çıktı mı?

Hayır kızıma daha hiç TV izletmedim 24 aylık olunca tabletten 15-30 dk arası beraber bisiyler bakarız. Ev icinde malum kış oyunlar oynarız,kitap okuruz .....
Kızınızı biri korkutmuş kim, ne, bunu bulmak lazım, bir araştırın bence,

Yaaa deme benim kızım gibi mi? Peki bezden falan çıktı mı?
Tabii cnm 3 bucuk yas olacak 2 ay sonra ... senjnki benm kizdan kucuk sanirim bide beni dusun hala halaaaa deliksiz uyku yok afedersn wc ye zor gidiyorm gece duyacak uyanacak diye

Kızınızı biri korkutmuş kim, ne, bunu bulmak lazım, bir araştırın bence,
Valla araştırıyorum korkuyu öğrendi bence babaannesi yüzünden onu anlatmaya çalışıyorum ... Ama bu hep böyle özellikle bu ara yanıma gel tutturmalari var

Bu dönem için mi diyorsunuz? Holden sesleniyorum oradan teskin ediyorum

Kendini guvende hissetmesi icin yaninda kalin uyuyana kadar, iki uc gece onunla yatin, korkmayin alismaz, sadece gece korktugu icin annesini yaninda istiyor.
29 ay gozumuzde buyuk olabilir ama daha cok kucuk :)

Çok normal bence belki rüya görüyodur benim kızımda 31 aylık o aylarda yaşadık aynısını ben çözümü yanıma almakta buldum yatağın yanına da bi koruyucu sipariş ettim sabaha kadar kesintisiz uyku uyuyoruz en azından öbür türlü git gel git gel uykular delik deşik

Ama bir şekilde alismalilar da, benim kızım 9 aydan beri odasında ama

Kizlaarrrrrr yetmezmiş gibi emziği bıraktı uykuya bile geçmiyor... Sizce aynı yatakta yatsam mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…