Bu dönem için mi diyorsunuz? Holden sesleniyorum oradan teskin ediyorumUyuyana kadar yaninda kalin, bu bir dönem.
Ya dediğim gibi 9 ayından beri ayrı ayrica holde gece lambası var ve oradan geliyor ışık düzende şaşma olmadı. Bazen diyor korkuyorum bende yanında uyumuyorum ama sanki o kelimeyi de koz kullanıyor gibiKorkuyor mu acaba gece lambasi filan varmi
Bu yüzden ikinci çocuğa cesaret edemiyorum size Allah güç sabır versinayni sekilde 8 yasindaki oglumda 4 yasindaki ve 2 yasindaki kardesleri de seslenirler bazen ayni anda cagirirla gece ordan oraya basim doner. varsa bi care bende bakayim konuya.
Allah sabir versin kuzum sanaayni sekilde 8 yasindaki oglumda 4 yasindaki ve 2 yasindaki kardesleri de seslenirler bazen ayni anda cagirirla gece ordan oraya basim doner. varsa bi care bende bakayim konuya.
Ya dediğim gibi 9 ayından beri ayrı ayrica holde gece lambası var ve oradan geliyor ışık düzende şaşma olmadı. Bazen diyor korkuyorum bende yanında uyumuyorum ama sanki o kelimeyi de koz kullanıyor gibi
Var arkadaşım karşısında kanepe var ben orada yatınca da gel diyor direk bana bakıyor .... Garip bir hareket falan sezmedim dün yattım misal kalktı ağlamadan su istedi 3 kere ..Olabilir siz korkuyorun dedikce yaninizda yatiriyorsunuz o yuzden oda onu koz yapiyor yani keske aynı odada yatsaniz 1 2 gun ayni odada yatin ama siz ayri yerde yatin soyle gozlemleyin karanlikta nerelere bakiyor uyurken uyku hareketleri nasil gercekten korkuyor mu o yastaki cocuklarin hayal gucleri cok fazla oldugu icin izlediklerinden etkilenenip korkabiliyorlar ama bir doktora danisin isterseniz
Sizinozliyor demek ki biraz da naz yapiyor simdi akli eriyor esinizlede ilglenmisseniz eger oda kiskanmistir o yuzdende yapabilirVar arkadaşım karşısında kanepe var ben orada yatınca da gel diyor direk bana bakıyor .... Garip bir hareket falan sezmedim dün yattım misal kalktı ağlamadan su istedi 3 kere ..
Evet beni çok kıskanıyor babasıyla sarilmamda bile anne bana sarilcak diyorSizinozliyor demek ki biraz da naz yapiyor simdi akli eriyor esinizlede ilglenmisseniz eger oda kiskanmistir o yuzdende yapabilir
Biraz esinizle beraber kizinizla daha cokzaman gecirin cocuklar anne ile hep zaman gecirdigi icin baba anne iliskini kaldiramiyorlar o yuzden kiziniza biraz daha esinizi sevdirin onuda daha cok sevmeue baslayinca kabullenir benceEvet beni çok kıskanıyor babasıyla sarilmamda bile anne bana sarilcak diyorne yapsam acaba?
Bazı geceler babasi iş dolayısıyla evde olmuyor yanıma alıyorum onunda etkisi var bence ... Birde anneme gidince beraber yatıyoruzBiraz esinizle beraber kizinizla daha cokzaman gecirin cocuklar anne ile hep zaman gecirdigi icin baba anne iliskini kaldiramiyorlar o yuzden kiziniza biraz daha esinizi sevdirin onuda daha cok sevmeue baslayinca kabullenir bence
3 yasinda kizim var o da boyle korkuyorm demiyor ama 2 3 kere kalkip su icip geri beni yanina cagirip uyuyor uyuyana kdr uzaniyorm yaninda ben de bezdim de napalim cogu kisi emzirmeden kesnce deliksix uyur diyordu umudum yaza artk gnduz disarda cok yorulursa deliksiz uyur belki ...Var arkadaşım karşısında kanepe var ben orada yatınca da gel diyor direk bana bakıyor .... Garip bir hareket falan sezmedim dün yattım misal kalktı ağlamadan su istedi 3 kere ..
Onun cok etkisi vardir canimBazı geceler babasi iş dolayısıyla evde olmuyor yanıma alıyorum onunda etkisi var bence ... Birde anneme gidince beraber yatıyoruz
Kesinlikle doğdu doğalı uykuya hasretim kızım 1.5 yaşına dek alerjili bir bebeklik yaşadı...3 yasinda kizim var o da boyle korkuyorm demiyor ama 2 3 kere kalkip su icip geri beni yanina cagirip uyuyor uyuyana kdr uzaniyorm yaninda ben de bezdim de napalim cogu kisi emzirmeden kesnce deliksix uyur diyordu umudum yaza artk gnduz disarda cok yorulursa deliksiz uyur belki ...
Cok yipratici oluyor deliksiz uyumaynca dinlenemiyor insan
seni cok iyi anliyorum cnm ben 3 bucuk yildir bu haldeym bi care sebep bulamadim umidim yaza gnduz cok oynayip yorulursa belki derin uyurKesinlikle doğdu doğalı uykuya hasretim kızım 1.5 yaşına dek alerjili bir bebeklik yaşadı...
Hayır kızıma daha hiç TV izletmedim 24 aylık olunca tabletten 15-30 dk arası beraber bisiyler bakarız. Ev icinde malum kış oyunlar oynarız,kitap okuruz .....Bu çocuklarınız bütün gün tv karşında mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?