gece sızdırmayan bez arıyorum..

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
kızlar prima kullanıyorum o sızdırmıyor fakat yahudi ürünü olduğu için artık başka bir bez kullanmak istiyorum. daha önce evy baby kullandım onu kullanırken gece bezini değiştirmem gerekiyordu aksi halde sabah üstü başı ıslak halde buluyordum. sizin kullanıpta gece sızdırmayan bir bez öneriniz varmı?molfixin fazla sıvı tüketen bebekler için çıkarttığı yeni bezide merak ediyorum kullanan varmı? bizim ufaklık gece yatmadan önce 240 cc muhallebi içiyor biberonla. gece 210 cc de mama içiyor.

molfixi bi arkadaşım kullanıyodu çok memnundu ondan. huggies de iyi diye duymuştum

Canım biz tüm markalardan 1 tane aldık ve denedik, prima parfümlü güzel bi kokusu var ama bebeğimizi pişik yaptı.Bizimkinin teni hassas.Molfix iyiydi ama biraz sert geldi bize.Huggies çok beğendik 1 numarasını kullandık 2 numarası atletlerini boyadı,evy baby hiç aklımıza gelmedi:)
Ucuz diye burun kıvırdığımız canbebe en iyisi çıktı aralarında canbebe 3 ve 4 kullandık hala kullanıyoruz.Sızdırma meselesine gelince bebeğimiz 1 2 aylıkken oluyordu ama artık hiç yaşamıyoruz o sorunu.Bezden mi bebek büyüdü ondan mı bilmiyorum.

canim molfixi de yahudi oldunu duydum huggies de kesin yahudi mali canbebe markasi icinde aynisi
ne yalan söleyim bende en cok pempers prima dan memnunum ama sasirdim artik ne kulansam diye bebilerimiz icin kaliteli düzgün bir yerli bez yapamadi ki türkiyedekinler

şokta bızdık diye bi marka var onuda kullanan var denemekten zarar gelmez

molfix de evy baby de kullandım. ozaman bebeğim küçüktü gerçi. gece hep sızdırdı ikiside. onun haricinde memnundum. ama gündüzde 4 saatte bir değiştiriyordum. primayı gece sızdırmıyor gündüzde iki üç kez değiştiriyorum.şimdi büyüdü gerçi sızdırırmı gece bilmem denemedimde. gece muhallebide yese acııyor bizimki yada alışkanlıktan dolayı bir kere mama içiyor. belki sizinkiler gece acıkmıyordur. sabah iyice bez dolmuş oluyor fakat primada sızdırmıyor yinede.

çok güzel bir konu ben de inşallah yakında anne olucam ve iyi bir yerli bez arıyordum,ben de prima iyidir ama yahüdilerden fayda gelmez zarar gelir diye düşündüm canbebe iyi diyeniniz olmuş o yerliyse deneyebilirim,tavsiyelere açığız..

huggies'in pamuklu üst yüzey diye çıkardığı bezi denemek için aldım 2 haftadır kullanıyorum ancak sürekli sızdırdığı için hiç memnun kalmadım. primada sızdırma sorunu çok nadir oluyordu ancak o da pişik yapıyor zaman zaman....

ben hep molfix kullandım prima aklımın ucundan bile geçmedi..ayrıca molfix,canbebe yahudi malı deği emin olabilirsiniz..küçükken her bez sızdırır canım sık sık değiştirmen lazım bizimki de çok su içer mesela sabah bezi çok dolu oluyo ama sızma yok..bi ara 2 aylıkken canbebe almıştım ama sadece 3-4 kere kullandım hemen poposu kızardı tekrar molfixe dönünce geçti..

canım aynı sıkıntıyı bende çektim prima geceleri maalesef pek korumuyor huggies kullandım geceleri sabaha bebebğim ıslanmadan üşümeden uyanıyordu kesinlikle öneririm

Huggıes de prima da yahudi malı arkadaşlar, o nedenle baştan beri molfix kullanıyoruz, maşaAllah şimdiye kadar hiç sızma olmadı.

ben huggies istedim hep ,kotexin üzerine tanımadığımdan kesin iyidir aynı firma dedim ama beğenmedim
şaşkınım ama canbebe çok iyi

babystar
kızlar çok güzel
aynı şek,lde canbebede
e napalım
yahudi malı diye bebeklerimiz bezsizmi gezecek
ama ben türkmalı hemide gaziantep üretimi bi bez buldum
hem ucuz hemde memnunum
markasıda önlem
ıslak mendilleride var
ama her yerde satılırmı bilmiyorum
alırken terddit etmiştim satan kız memnun kalmassan paketi getir alıcam dedi memnun kaldım
hemide halis mulis türk malı

bebegın cınsıyetı ılede alaklı benım oğlum ılk zaman prima ıyı geldı sonra sızdırmalar oldu bıraktık sımdı mılfıx kullanıyorum ama cok sık degıstırmek gerekıyor yoksa yıne sızıyor bırde uyurken yan yattıgı ıcın bezde bır sey yok dısına cıkıyor mumkun oldugunca aksam yatmasına yakın az sulu seyler ıcır yada gece bez degıstır

arkadaşlar ben de bebek bezinin boyutuyla ilgili olduğunu düşünüyorum bu sızdırma işinin. ben prima kullanıyorum 1 numara kullanırken bezimiz bitti elimizde 2 numara vardı o paketi açtık bez kızıma olmuştu ama birkaç kez sızıntı yaptı üstü başı yatağı hep ıslanıyordu mecburen gidip 1 numara aldık bir paket daha. o zaman sızıntılar kesildi. ama geceleri prima gündüzleri daha uygun fiyatlı bir bez kullanmak için araştırma yapıyorum canbebeden çok şikayet var ne yazık ki. şikayet sitelerine bakabilirsiniz. yine de denemeden bilemeyiz.

Allah o primayı bildiği gibi yapsın.hepmi sızdırır.ne kadar değiştirsem değiştireyim gece bi bakıyorum bebeğimin beli hep ıslak.hasta olacaktı yavrum.huggiesten cok memnunum dene istersen.ilk baslarda önyargılıydım.lastik kısmı bebeğimin bacağını sıkıyo gibi geliodu ama primadada aynı sorunu yasadım.primanın sadece yenidoğanı iyi.2.aydan sonra bence cok kötüleşiyo bezin kalitesi.active bebek zaten tam bi felaket.prima hem cok ağır kokuyor hemde yenidoğandaki kalite olmuyor ilerki aylarda.4.ayımızdayız hep prima kullandım.acaba benmi bağlayamıyorum bezi diye kendimi sucluyordum ama sızdırma problemi var.kendilerinede sikayetimi bildirecem.huggiesten cok memnunum

bende prima yeni doğan 2 numara kullanıyorum şuan ve geceleri sızdırıyor. kızım 5200 kg acaba 3 numaraya mı geçsem diye düşünüyordum ama prima gerçekten beklentilere cevap vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…