- 24 Aralık 2014
- 5.044
- 6.774
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Düzce depreminden sonra geceleri sürekli aklıma deprem geliyordu baktım olacak gibi degil psikiyatriye gittim düşük dozlu antidepresan başladı.Cok iyi gelmişti rahat uyuyordum 6 subat sonrasında üzüntüden ve televizyonlarda izlediklerimizden,sosyal medyadaki felaket tellallarından,deprem uzmanlarindan falan cok etkilendim o insanlarin yerinde biz de olabilirdik dedim zamaninda biz de depremzede olduk(1999 depremleri) evimizi kaybettik arkadasimi kaybettim yine ayni olacak diye endise ettim yine basladı yatak görene kadar iyiyim hic bir korku yok yatak yorgan göreyim icim sıkıliyor uyumak istemiyorum pijama seven ben pijamayla uyuyamiyorum elimde kolumda derman kalmıyor sanki hic canım yok gibi midem bulaniyor karnim agrıyor affedersiniz direkt bagirsaklarıma vuruyor ama bu sadece gece oluyor gündüz gayet iyiyim arada artcilar 2 nokta 3nokta burada da oluyor mesela korkmuyorum korkanlara ben teselli veriyorum ne var ya doga olayi sonucta afet bolgesindeki insanlar ne yapsin biz böyle korkarsak diyorum gündüz tabiri caizse polyanna geceleri korkak..Dün gece tam dalmıstım alt katımdaki abla elinden bir sey düşürdü sanırım evde paldır küldür bir ses oldu (daha once bahsetmistim alt kattaki komsu kapi kapatinca bizim ev sallaniyor diye) deprem diye korkarak uyandım koluma kadar ağri vurdu uyuyamadım yüzüm uyustu sabah randevu ayarladım doktora gittim uyku ilacı verdi gyrex diye iyice saflastırmaz dimi ya da gece uyanırsa cocugumla ilgilenebilirim esim vardiyada 1 hafta boyunca ikimiziz ? Panik atak mi baslayacak acaba benim gibi olan var mı ? Depresif ruh halinde degilim gayet neseliyim normalim sadece yatma vaktimiz gelince icim cok fazla sıkılıyor evde kızimla yalnız da kalabiliyorum sadece bu sıkıntı hissi yataktan yorgandan korkma mide bulantısi hissi beni cok etkiliyor