• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Gece Maması

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

TK646

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
971
4
621
Muğla
Kızlar yatmadan önce ne yediriyorsunuz bebeklerinize en son muhallebi, mama tarzı?

Ben Milu.a 7 tahıllı gece mamasını hazırlıyorum 210 cc aptamile yiyor ama gece 3-4 defa uyanıyor acaba acıkıyormuki diyorum.

canım gece mamalrından hazırlayıp vriyorum üstelik 100 ml anca maşallah senin mink baya bii çok yiyor benim kızımda gece kalkıyor ama huyu kurusun gece asla yemez kii gündüzde zaten az yer biberonu bırakalı ooo çok olduk daha 6 aylıken bile gece çook az yerdi 25 ml felan mama içerdi artık şimdilerde asla kabuletmiyor sadec su içiyor okadar.....acıkıyor ise dne yaşını geçtiyse süt dene yada biberon mamalarından ver eğer içiyorsa....

Yok canım ya bizimki tövbe biberon almadı sütte içmiyo sadec devam mamasıda maalesef :(

biberon almadıysa sen nasıl içiriyorsun geceleri canım yanlış anlamadıysam devam mamasını benim minikte dediğim gibi bırakmıştı 5 aylıken hemde mecburen ek gıdaya geçtik devam mamasını bıraktıkda..ben kaşık yardımıyla geceleri düşün içirirdim sen nasıl yapıyorsun şuan....:çok üzgünüm:
Yok canım ya bizimki tövbe biberon almadı sütte içmiyo sadec devam mamasıda maalesef :(

Gece bişi içmez bizimki mama olarak hiç içmedi zaten sadece emdi 6 ay 6dan sonra gece yemedi bişi suluktan su içer geceleri. Gündüzde kaşıkla verdim ben hep devam mamasını.

selam canım benim oğlan gece yatmadan önce 200 cc süt içer ya da biberonla içilecek şekilde hazırlanmış pirinç unlu muhallebi

gece yarısı uyandığında da bu kadar süt içer sabaha kadar uyur gece 1 kez kalkıyoruz çok şükür önceden çok kalkardı her kalktığında emzirirdim tabi sütüm yeterli değilmiş demek süte geçeli 1 kez kalkıyor

bir yaşından önce süt verilmez diyenlere inanmadığım ve doktorumun da önerisiyle ben tercihimi sütten yana kullandım ama sen içine sinmeyecekse mama da kullanabilirsin canım

Ah bi içse ne süt içiyor ne mama canım biberon almıyo benim oğlumun sorunu o .Sulukla verincede tadını tanıyo yine itiyo sade süt ve mamadan nefret ediyo. Gündüzleri zaten bizle besleniyor ama gece acaba açlıktanmı uyanıyor diyorum?

Bende yatmadan yarım saat önce pirinç unuyla muhallebi yapıyorum çeyrek kase kadar....birde devam mamasıyla hazırlanan bebelac'ın tahıllı gece mamalarından birini yapıyorum çeyrek kase kadar...ikisini karıştırarak veriyorum...hepsini pek bitiremiyor ama yediği kadarını veriyorum...geceleride iki üç kez uyanıp emmek istiyor...yanımda yatmaya alıştığı için bana her sarıldığında emmek istiyor bazen istediği kadar veriyorum bende uyanmasın diye....

Back