Gece kuşları sohbet edelim

Papatyaguluu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2023
1.287
1.466
24
Merhaba hanımlar çocuk düşünüyorum 4aydır korunmuyorum biraz evhamlı olduğum için evliliğim ilk zamanları adetim 2hafta geçmişti ama korunuyorduk ozaman gitttiğimde hormon testi alltan muayne felsn hep oldım normaldi ama ben kafama yumurtalık rezervi yapmaya taktım adetin kaçıncı günü olması lazım birde bu ay adet olursam inşallah olmam gidicem eşim sperm testi vericek ne olur ne olmaz erkenden testlerimizi yapmak istiyorum gerisi takdiri ilahi

Bence biraz daha bekleyin zaten 4 aydir korunmuyormussunuz kisa bir sure bazilari yillarca ugrasiyor ondan sonra tedavi oluyor.

Bence biraz daha bekleyin zaten 4 aydir korunmuyormussunuz kisa bir sure bazilari yillarca ugrasiyor ondan sonra tedavi oluyor.
Eğer yapmasak çok kafama takarım en azından içim rahat oluyor kötü bişey varsa da erken müdahale edilir diye yapmak istiyorum

Kuzum bunun üzerine ne kadar stres yapıp düşünürsen o kadar zorlaşıyor. Daha çok yeni. Enazından 8-9 ay kadar bekle. Testler sonra da verilir. Yumurtalık rezervi sonra da yapılır. Ama şimdi bu işlere giriştikçe stresin artacak, üstünde daha fazla düşüneceksin. Sal. Olursa olur, olmazsa o zaman düşünürüz de. Boşalt biraz zihnini

X