• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece koruyucunun nemi

esin21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
892
8
96
slm kizlar..benim 2 aydir dis gicirdatma problemim var ama bildigim kadariyla bu kadar doktorum dediki önceden baslamis cünkü ön dislerimde hafif bir yontulma oldu...ben tabi inanmadim ben gicirdatmam diye esimde dediki bende hic duymadim onun uykusu hafiftir bide...bana gece koruyucu verdi 1,5 ay oldu ve ben takmadim gece agzimda onla uyuyamam diye...yillar gectikce olusabilecekleri okudum burda ve korktum dün denedim:1no2:...sizce bu zamanda olan olmusmudur engelleyebilirmiyim???

slm kizlar..benim 2 aydir dis gicirdatma problemim var ama bildigim kadariyla bu kadar doktorum dediki önceden baslamis cünkü ön dislerimde hafif bir yontulma oldu...ben tabi inanmadim ben gicirdatmam diye esimde dediki bende hic duymadim onun uykusu hafiftir bide...bana gece koruyucu verdi 1,5 ay oldu ve ben takmadim gece agzimda onla uyuyamam diye...yillar gectikce olusabilecekleri okudum burda ve korktum dün denedim:1no2:...sizce bu zamanda olan olmusmudur engelleyebilirmiyim???

şakkıdıO lanet olasıı gece plağınıı tam 4 ay demedımm.Mahvettiii işkencesi benimle kaldı:kızgın:Bıraktım takmıyorum.:kızgın:Kontrolede gitmicemm.Şuanda çenem o kadar agrıyorkıı kemiğiii :kızgın:takmadan önce daha ıyıydıısenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

daha bi gün denedim ama hic rahat uyuyamadim agzimda o seyle:((takmasamda korktum nolcak bilmiyom...haklisin lanet bisiy

bana da verdi dr. o gece plagında 3 ay dır takıyorum.şimdilik bir sorun yasamadım.siz ne gibi sorun yasadınız

banada bu gün verdiler 30 dakika taktım demin, ön dişlerim ağrıyor şimdi :(

ben 1 yıldır kullanıyorum her gün takıyorum ben hiç bir sorun yaşamadım, hatta içim çok daha rahat uyuyorum, çünkü diş gıcırdatma dişlere ve cene kemiğine inanılmaz zararlar veriyor ilerde çok pişman olursunuz kullanın derim ben. alışırsınız çok da rahatsız degil

Bir işede yaradığı yok o plaklrın ..Çöpe fırlattımm kullandım 5 ay bir faydasınınıda görmedim ..ığrenç birşeyle her gece uyumak işkence...:umursamaz:

babam o koruyucuyu takmaya basladıgından bu yana surekli kırılan porselen dişleri kırılmıyor.oda rahatsız oldugunu soyluyordu ama alıstı.dr u onları takmazsa ılerıde eklem yerlerinden amelıyat olması gerebılecegini bıle soyledi.175 tlye yaptırmıştık.

Back