L Limonatta Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 19 5 1 29 25 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Limonatta #1 gece körlüğü olupta tedavi görüp iyileşen varmı yada tedavisi varmı
brenda chenowith Kır zincirini, kes iplerini. Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2016 2.690 3.429 53 25 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Limonatta #2 hasta siz misiniz yakınınız mı?
Marygold Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Şubat 2017 1.887 5.464 158 25 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Limonatta #3 Kök hücre tedavisi yapıldığını ve başarı oranının yüksek olduğunu duymuştum.
L Limonatta Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 19 5 1 29 25 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Limonatta #4 ben değilim eşim
L Limonatta Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 19 5 1 29 25 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Limonatta #5 Marygold .!.: Kök hücre tedavisi yapıldığını ve başarı oranının yüksek olduğunu duymuştum. Genişletmek için tıkla... bende duydum ama o tamamen görmeyenler için
Marygold .!.: Kök hücre tedavisi yapıldığını ve başarı oranının yüksek olduğunu duymuştum. Genişletmek için tıkla... bende duydum ama o tamamen görmeyenler için
Marygold Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Şubat 2017 1.887 5.464 158 25 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Limonatta #6 Limonatta .!.: bende duydum ama o tamamen görmeyenler için Genişletmek için tıkla... Yardımcımın iki çocuğunda da var. Oğlu akşam olunca göremiyor. Gündüz iyi ve ilerlemeyen cinsinden. Doktorla konuştular 18 yaşındabu ameliyatı olacak.
Limonatta .!.: bende duydum ama o tamamen görmeyenler için Genişletmek için tıkla... Yardımcımın iki çocuğunda da var. Oğlu akşam olunca göremiyor. Gündüz iyi ve ilerlemeyen cinsinden. Doktorla konuştular 18 yaşındabu ameliyatı olacak.
L Limonatta Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 19 5 1 29 25 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Limonatta #7 Marygold .!.: Yardımcımın iki çocuğunda da var. Oğlu akşam olunca göremiyor. Gündüz iyi ve ilerlemeyen cinsinden. Doktorla konuştular 18 yaşındabu ameliyatı olacak. Genişletmek için tıkla... ben bilmiyordum hangi hastane handi doktor kök hücre ameliyatımı olacak
Marygold .!.: Yardımcımın iki çocuğunda da var. Oğlu akşam olunca göremiyor. Gündüz iyi ve ilerlemeyen cinsinden. Doktorla konuştular 18 yaşındabu ameliyatı olacak. Genişletmek için tıkla... ben bilmiyordum hangi hastane handi doktor kök hücre ameliyatımı olacak
Marygold Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Şubat 2017 1.887 5.464 158 25 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Limonatta #8 Limonatta .!.: ben bilmiyordum hangi hastane handi doktor kök hücre ameliyatımı olacak Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Kayseri'de olacak. Yarın gelince sorup detayları yazarım canım
Limonatta .!.: ben bilmiyordum hangi hastane handi doktor kök hücre ameliyatımı olacak Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Kayseri'de olacak. Yarın gelince sorup detayları yazarım canım
L Limonatta Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 19 5 1 29 25 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Limonatta #9 Marygold .!.: Bildiğim kadarıyla Kayseri'de olacak. Yarın gelince sorup detayları yazarım canım Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim
Marygold .!.: Bildiğim kadarıyla Kayseri'de olacak. Yarın gelince sorup detayları yazarım canım Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim
S Sevdeben Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2021 2 1 1 36 5 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Limonatta #10 Marygold .!.: Kök hücre tedavisi yapıldığını ve başarı oranının yüksek olduğunu duymuştum. Genişletmek için tıkla... Kök hücre tedavisi bazen ise yaramiyormus öyle duydum bunu birebir yaşıyan yaşı ilerlemiş biriyle konuştum 18yasimada görmem azaldı dedi o yüzden onermdi
Marygold .!.: Kök hücre tedavisi yapıldığını ve başarı oranının yüksek olduğunu duymuştum. Genişletmek için tıkla... Kök hücre tedavisi bazen ise yaramiyormus öyle duydum bunu birebir yaşıyan yaşı ilerlemiş biriyle konuştum 18yasimada görmem azaldı dedi o yüzden onermdi