Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızım 1 yaşında ve doğduğu günden beri odasında gece lambası var.çok fazla ışık vermiyor oda hafif loş şekilde kızım rahatlıkla uyuyor.uykuyla alakalı hiç bir sorunuda yok.bence sen içinden geldiği gibi yap okadar da doktorlara kitaplara birebir uymak zorunda değiliz.birazda annelik içgüdüsüyle çocuklarımızı büyütelim.ben kullanmak istedim ve ışık kullanıyorum sen istemezsen kullanmazsın.
17 aylık kızım var. Doktor doğduğu günden itibaren odasında ışık olmaması gerektiğini söylemişti. Ben de hiç odasında ışık yakmadım. Koridorun ışığını yaktım uzun bir süre.. 6 aylıktan sonra kendi odasında yatırmaya başlamıştık zaten.ozamandan beri de koridorun da ışığını yakmıyoruz.büyüme hormonu karanlıkta salgılanıyor çünkü. Faydasını da gördüm.. Sevgiler.
benim kızım 8 aylık ve odasında yatıyor 3 aydır banyoyla karşılıklı ve banyonun ışığını açık bırakıyorum çünki benim kızım karanlıkta korkuyor ağlamaya başlaıyor hemen
benim kızım 8 aylık ve odasında yatıyor 3 aydır banyoyla karşılıklı ve banyonun ışığını açık bırakıyorum çünki benim kızım karanlıkta korkuyor ağlamaya başlaıyor hemen
ben kendimi bildim bilelei karanlıktan koorkmuşumdur. o yüzden kızımın odasında da gece lambası var. ha çok aydınlatan bişey değil loş bi odası var. ama ben hiç ışıksız yatmadım büyümşmüyüm, baya bi büyümüşüm. ozaman diyorum çocuğum da bu loş ışıkta büyür. sadece gce lambasını çok ışık saçanlardan değilde hafif olanlardan seçmek lazım. ama karanlıkta uyuyabilmek isterdim. kızım da karanlıkta uyusun isterdim ama o dabenim gibi karanlıktan korkuyor malesef.